ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία του Γιακουμάκη με τη μητέρα του πριν αυτοκτονήσει;

Δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία του Γιακουμάκη με τη μητέρα του πριν αυτοκτονήσει; Facebook Twitter
26

Δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του είχε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης πριν από την αυτοκτονία του σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Καθημερινή. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η τηλεφωνική αυτή επικοινωνία προέκυψε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στο Σελί Ρεθύμνου.

Στο λιμάνι της Σούδας  όπου έφτασε η σορός του 20χρονου στις 6 το πρωί είχαν φθάσει από νωρίς το πρωί φίλοι και συγγενείς του Γιακουμάκη, καθώς και πολίτες.

Στα σχολεία των Ιωαννίνων σήμερα οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Ερευνες για την υπόθεση της αυτοκτονίας του Γιακουμάκη που έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας διενεργεί η Ασφάλεια Ιωαννίνων λαμβάνοντας  καταθέσεις σπουδαστών της σχολής ενώ επανεξετάζονται οι επικοινωνίες του 20χρονου μέσω κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ά.

Ελλάδα
26

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ

Ελλάδα / Έφτιαξαν «βαλιτσάκι έκτακτης ανάγκης» για θύματα ενδοοικογενειακής βίας: Τι περιλαμβάνει το kit

Σκοπός καμία γυναίκα και κανένα παιδί που απομακρύνεται από ένα κακοποιητικό περιβάλλον να μη στερείται τα στοιχειώδη αγαθά κατά τις πρώτες κρίσιμες ώρες της προστατευτικής φιλοξενίας
THE LIFO TEAM
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥΜΠΑ ΗΛΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αναβολή στην έξωση του ηλικιωμένου ζευγαριού στην Κάτω Τούμπα – Επιστρέφουν στο σπίτι τους

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με αίτημα την πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας, μέχρι να εξασφαλιστεί η μόνιμη παραμονή του ζευγαριού στην εστία του
THE LIFO TEAM