Σε αιμορροϊκό σοκ αποδίδεται ο θάνατος του Γιακουμάκη, σύμφωνα με το Βήμα

Σε αιμορροϊκό σοκ αποδίδεται ο θάνατος του Γιακουμάκη, σύμφωνα με το Βήμα Facebook Twitter
9

Σε «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο», αποδίδεται ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Β. Λαμπρόπουλου στο Βήμα. Ο δημοσιογράφος επικαλείται την ιατροδικαστική έκθεση, για τον φοιτητή που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής, 800 μέτρα από την Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων όπου σπούδαζε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ευρήματα που οδηγούν σε σαφείς ενδείξεις περί αυτοκτονίας του νεαρού σπουδαστή την ημέρα της εξαφάνισής του, με μαχαίρι που είχε πάρει από το ντουλάπι του, και δεν υπήρχαν αναφορές γι’ αυτήν την κίνηση του.

Σε αιμορροϊκό σοκ αποδίδεται ο θάνατος του Γιακουμάκη, σύμφωνα με το Βήμα Facebook Twitter
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής

Οι ιδιωτικοί ερευνητές Γιώργος Τσούκαλης και Φώντας Βρόσγας, λένε ότι  στην κατοχή του δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να εξηγεί την πράξη του, ενώ δεν υπήρχε και κανένα άλλο εύρημα στη νεκροτομή το οποίο να δείχνει άλλη κάκωση ή τραύμα αλλά και την εμπλοκή κάποιου άλλου προσώπου.

Ελλάδα
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Ελλάδα / Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Οι αρχές εξετάζουν αν στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα άτομα - Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία και μαρτυρίες πως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλα άτομα
THE LIFO TEAM