Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης Facebook Twitter
40

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων,  ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, τη σορό εντόπισε σε απόσταση 800 μέτρων από τη Σχολή, κάτοικος της περιοχής ο οποίος  ειδοποίησε την Αστυνομία. Η αστυνομία κάλεσε τον θείο του παιδιού  Γιώργο Βιβιεδάκη, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης. Το πρώτο στοιχεία που κοίταξαν οι αρχές είναι ο ρουχισμός αφού το σώμα έχει αλλοιωθεί αρκετά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του νεκρού αλλά και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Οι αρχές δεν έχουν κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Real Fm, το άψυχο κορμί του αγοριού, φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 πράγματα που θα πρέπει να μας διδάξει ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

 

  

40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, δυστυχώς. Θλίψη και οργή. Λυπάμαι πολύ για το παιδί αυτό που έφυγε από τη ζωή κουβαλώντας μόνο πίκρα, πόνο κι απελπισία από την απάνθρωπη συμπεριφορά των συνομηλίκων του. Διότι περί απανθρωπιάς κι αναισθησίας πρόκειται. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ντροπή σε όσους θεώρησαν ότι η πλάκα με προσβλητικό κι απαξιωτικό περιεχόμενο δεν παύει να είναι πλάκα. Ορίστε, κύριοι. Τώρα ποιος γελάει; Κανείς.Ποτέ ξανά.
Εάν ισχύει η μαρτυρία της κυρίας που της χτύπησε την πόρτα καλώντας βοήθεια το βράδυ της εξαφάνισης του, τότε η αυτοκτονία δεν ταιριάζει στο σενάριο...
Παιδάκι μου .. Γλυκό μου αγόρι .. Εύχομαι να έχει βρει γαλήνη η ψυχούλα σου .. Μακάρι τα τομάρια που το έκαναν αυτό ή που σε οδήγησαν σε αυτή την πράξη να πάθαιναν τα ίδια με αυτά που σου έκαναν... Μακάρι να ενεργοποιηθεί μια φορα σε αυτή τη χώρα η ψωροδικαιοσύνη και να σαπίσουν στη φυλακή οπως αξίζει σε τέτοια σάπια ανθρωπάκια ! Κουράγιο στην οικογένεια σου. Καλο παράδεισο...
Καλυτερα να αφήσουμε τους παραδείσους και τις ψυχούλες και να ασχοληθούμε σοβαρα με τους ανθρώπους όταν μας χρειάζονται.Να τους κάνουμε παράδεισο την αληθινή ζωή
Κρίμα...Ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένειά του. Είναι τραγική έτσι κι αλλιώς η απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου, τραγική, ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, κι η σιωπή όσων ξέρουν κάτι και δε μιλάνε...
Βαθειά οδύνη αισθάνομαι για το θάνατο του Βαγγέλη. Νιώθω πως θα μπορούσα κι εγώ να έχω την ίδια τύχη. Τί ήταν εκείνο που έκανε τόσους πρόθυμους να σταθούν αλληλέγγυοι προς εκείνους που τον κακοποιούσαν, να ελαφρύνουν τη θέση τους και ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ; Τί ήταν εκείνο που έκανε το μεγαλύτερο συμφοιτητή τους, πρώην φοιτητή σε σχολή της Αστυνομίας, να λέει ότι δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψή του και ότι μάλλον είχε απογοητευτεί από τους βαθμούς; Φόνος ή αυτοκτονία, το γεγονός είναι ότι έφτασε εκεί από τη χρόνια κακοποίηση. Κακοποίηση επειδή διέφερε σε "κάτι" που δε νομίζω ότι θα το μάθουμε. Άλλωστε δε διαχειρίζεται εκείνος πια την υπόληψή του.
Τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του.Είναι θλιβερό πως ζούμε σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι επιλέγουν να είναι καθάρματα ο ένας στον άλλο.Αν όντως πρόκειται για αυτοκτονία, τότε είναι ακόμα πιο θλιβερό πως ένας 20χρονος υγιής άντρας με όλη τη ζωή μπροστά του, δε βρήκε ένα λόγο για να μην αφήσει τα προαναφερθέντα καθάρματα να νικήσουν και πως στο τέλος του ήταν απόλυτα, αποκαρδιωτικά μόνος.
Ποιες τυψεις; το παιδι δολοφονηθηκε, δεν αυτοκτονησε. Ειναι δυνατον να ζηταει βιηθεια απο γυναικα που εμενε στην περιοχη την ιδια μερα που εξαφανιστηκε, λεγοντας οτι κινδυνευει η ζωη του, και μετα να αυτοκτονησε;
Οποιος εβλεπε Νικολουλη θα καταλαβαινε γιατι επεμενε και υπονοουσε οτι το παιδι δεν πηγε μακρυα απο τη σχολη..ή δεν τον πηγαν.Ασχημη μερα ξεκινησε για μια οικογενεια.Συλληπητηρια.Βαγγελη δεν το αξιζες..ολοι ειχαμε την ελπιδα.Μαγκωθηκε η καρδια μου.
Υποτίθεται τον είχαν ψάξει οι φίλοι του το ίδιο βράδυ. Είχαν χωριστεί σε ομάδες κι έψαξαν την περιοχή...Πολύ κρίμα! Ήταν αναμενόμενο αλλά πραγματικά απευκταίο κ ελπίζαμε για κάτι διαφορετικό. Κρίμα.
Πολύ κρίμα το παιδί, πιστεύω όλοι περιμέναμε καλύτερη εξέλιξη. Και για να δούμε, θα ασκηθεί καμία δίωξη ή αν και όλοι ήξεραν τελικά δεν θα γίνει τίποτα? Δεν με νοιάζει ποιος φταίει, οι τραμπούκοι, ο διευθυντής, οι ίδια η οικογένεια... πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, αλλιώς στο μέλλον θα υπάρξουν πολλά θύματα ακόμα.