«Ορφανός» έμεινε ο «Χάτσικο» της Κομοτηνής

«Ορφανός» έμεινε ο «Χάτσικο» της Κομοτηνής Facebook Twitter
5

«Ορφανό» έμεινε τελικά το σκυλί που περίμενε επί ημέρες δίπλα από το αυτοκίνητο του αφεντικού του να γυρίσει ο 75χρονος που το φρόντιζε. Ο άνδρας βρέθηκε τελικά νεκρός στο σπίτι του 5 ημέρες μετά την εξαφάνιση του, από συγγενή του.

Το σκυλί που λόγω της ομοιότητας της ιστορίας του με τον «Χάτσικο» πήρε το όνομα του, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην οδό Ορφέως στην Κομοτηνή έξω από το αυτοκίνητο, καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν αισθανόταν καλά και έφυγε με ταξί.

Από τότε ο σκύλος παρέμενε δίπλα στο ΙΧ, χωρίς να απομακρύνεται, προκαλώντας συγκίνηση για την αφοσίωσή του.

Όμως τώρα τα ίχνη του σκυλιού έχουν, σύμφωνα με τη Φιλοζωική Κομοτηνής, χαθεί αφού κάποιος μετακίνησε το αυτοκίνητο.

Τα μέλη της Φιλοζωικής απευθύνουν έκκληση σε όποιον δει το σκυλί να τους ενημερώσει για να αναλάβουν τη φροντίδα του.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM