Το σεξ σήμερα είναι σαν ένα ποτήρι καφέ - το βρίσκεις εύκολα και παντού*

Το σεξ σήμερα είναι σαν ένα ποτήρι καφέ - το βρίσκεις εύκολα και παντού* Facebook Twitter
7

Όλοι το γνωρίζουμε και ακόμα ντρεπόμαστε να μιλήσουμε ανοιχτά για αυτό. Είναι από το θέμα που όλους ενδιαφέρει και "πέφτει το μάτι μας" μόλις δούμε αυτή τι λέξη, όμως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο σεξ και στον έρωτα στο κρεβάτι. Το σεξ σήμερα είναι σαν ένα ποτήρι καφέ, το βρίσκεις εύκολα και παντού, και δεν είναι αναγκαίο να πληρώσεις τις περισσότερες φορές.

Το σεξ σήμερα είναι σαν ένα ποτήρι καφέ - το βρίσκεις εύκολα και παντού* Facebook Twitter

Απλά γνωρίζεις τον άλλο, σε αυτό τα social media κάνουν τον τρόπο ακόμα πιο εύκολο, κανονίζεις ένα ραντεβού (σε περίπτωση που η γνωριμία είναι μέσω internet), συνήθως σε δημόσια θέα ώστε να εχεις μια ασφάλεια για οτιδήποτε, και αφού επιβεβαιώνεσαι ότι ο άλλος είναι "κομπλέ", σύμφωνα με τις δικές σου προσδοκίες, τον καλείς σπίτι σου ή εκείνος στο δικό του και γίνεται η όλη φάση.

Το σεξ χωρίς συναίσθημα είναι απλό "καθαρό" και χωρίς έννοιες. Οι αγκαλίτσες και η τρυφερότητα δε χωράνε σε αυτό το κρεβάτι, απλά κυριαρχεί ο εγωισμός και να περάσεις καλά.

Το σεξ χωρίς συναίσθημα είναι απλό "καθαρό" και χωρίς έγνοιες. Οι αγκαλίτσες και η τρυφερότητα δε χωράνε σε αυτό το κρεβάτι, απλά κυριαρχεί ο εγωισμός και να περάσεις καλά. Η φάση έχει ως εξής: Καλείς το άλλο πρόσωπο σπίτι ή σε καλεί, συνήθως υπάρχει το συνοδευτικό, να προσφέρεις κάποιο ποτό ή έστω ένα ποτήρι νερό. Μέτα ακολουθούν οι ματιές και τα χαμόγελα, οι διάφορες "σπόντες" και μόλις τελειώσουν αυτά, κρατάνε γρήγορα τις περισσότερες φορές (εκτός αν και οι δύο είστε πρωτάρηδες), ξεκινάνε τα αγγίγματα, στην αρχή φαίνονται τρυφερά αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός τους. Μετά σειρά έχει το φιλί, τρυφερό και άγριο παράλληλα, με δαγκωματιές και γλώσσα, ενώ εκείνη την ώρα τα χέρια σας εξερευνούν το αντίθετο σώμα και κυρίως στοχεύουν στα σημεία που δίνει έκφανση η "καύλα".

Μετά αρχίζει το τελετουργικό που ο καθένας γνωρίζει για τον εαυτό του ώστε να γίνει η πράξη. Άγριο τις περισσότερες φορές και το κυριότερο, χωρίς συναίσθημα για να αποφύγουμε τυχόν κολλήματα με το άλλο πρόσωπο. Τελειώνει η πράξη, απλά κάθεστε ανταλλάζεται ματιές, μπορεί να υπάρξει ένα τσιγάρο ή κάποιος σχολιασμός, ντύνεται ο "ξένος" και φεύγει. Τόσο απλά, σου παρείχε μόνο την απόλαυση της λαγνείας για κάποια ώρα και τέλος.

Αν σου άρεσε όλο αυτό το ξανακανονίζεις, όμως αυτή τη φόρα δεν είναι απαραίτητο το ραντεβού έξω, κατευθείαν σπίτι και ακολουθεί το ίδιο. Στη περίπτωση που δε σου άρεσε βρίσκεις κάποιον νέο εραστή της στιγμής.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια