Οικογένεια ανακάλυψε «συμβόλαιο θανάτου» από τον 14χρονο γιό

4

Ένας 14χρονος συνελήφθη στις ΗΠΑ με την κατηγορία ότι προσπάθησε να προσλάβει φίλο του ως επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει γονείς και αδελφό.

Ο πατέρας που «προσληφθέντος» 14χρονου βρήκε στο δωμάτιο του γιού του το χειρόγραφο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι ανήλικοι μαζί με ένα σουγιά και ειδοποίησε την αστυνομία.


Η σύμβαση καθόριζε κάθε βήμα και ανέφερε κάθε λεπτομέρεια για τον τρόπο δολοφονίας, ο οποίος έπρεπε να φανεί σαν αποτέλεσμα διάρρηξης. Η αμοιβή θα ήταν 1.200 δολάρια. Μάλιστα ήταν προγραμματισμένο να είναι ο εντολέας στην κρεβατοκάμαρα του και να ειδοποιήσει την αστυνομία από σπίτι γείτονα.

Οικογένεια ανακάλυψε «συμβόλαιο θανάτου» από τον 14χρονο γιό Facebook Twitter

Το σημείωμα έλεγε «Εγώ (το όνομα έχει σβηστεί) θα είμαι πληρωμένος δολοφόνος για τον (το όνομα επίσης έχει σβηστεί) για να δολοφονήσω τους... Έχω γνώση ότι αν δεν προχωρήσω δεν θα πληρωθώ. Τα χρήματα που έχουμε συμφωνήσει είναι 1.200 δολάρια».


Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το συμβόλαιο υπογράφτηκε μετά τις παρατηρήσεις που έκαναν οι γονείς στο γιό τους για τους κακούς βαθμούς στο σχολείο. Ο δεύτερος έφηβος είπε ότι θεώρησε την ιστορία ως ένα αστείο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ