Έλληνες φοιτητές πέτυχαν τον Ντάισελμπλουμ και του τα έψαλλαν

Έλληνες φοιτητές πέτυχαν τον Ντάισελμπλουμ και του τα έψαλλαν Facebook Twitter
22

Ομάδα Ελλήνων φοιτητών πέτυχε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ σε διάλεξη στο πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ στην Ολλανδία και τον σταμάτησε για ένα τετ α τετ με θέμα τις διαπραγματεύσεις.

Το βίντεο της συνάντησης που κυκλοφορεί στο Youtube από τον χρήστη 'Solidarity Solidarity' εμφανίζει νεαρό φοιτητή να επικρίνει τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup για την σκληρή πολιτική των ευρωπαίων εταίρων. Ο Ντάισελμπλουμ ακούγεται να δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση του στην Ελλάδα εφόσον η χώρα θελήσει να αντιμετωπίσει το ζήτημα σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους και εξηγεί τους λόγους.

Στο τέλος της συζήτησής τους, οι δύο άνδρες δίνουν τα χέρια ενώ ο Έλληνας φοιτητής δίνει στον Ντάισελμπλουμ και μαθήματα χειραψίας, αστειευόμενος με το περιστατικό της συνάντησης με τον Βαρουφάκη.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ελλάδα
22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό ορισμένων κατηγορουμένων ότι θα έπρεπε να εξαλειφθεί το αξιόποινο της πράξης τους λόγω επιστροφής των χρηματικών ποσών
LIFO NEWSROOM