Oι μυστικοί εφοριακοί του Βαρουφάκη ξεκίνησαν τους ελέγχους στο Twitter

Oι μυστικοί εφοριακοί του Βαρουφάκη ξεκίνησαν τους ελέγχους στο Twitter Facebook Twitter
10

Αυτές είναι οι πρώτες αντιδράσεις του Twitter στο άκουσμα της είδησης με την κωδική ονομασία Onlookers VAT Evasion-Fighting Scheme.

Κανείς δεν ξέρει αν η μυστική ομάδα εφοριακών θα είναι αποτελεσματική στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Η πρεμιέρα τους στο Twitter πάντως έχει ήδη βγάλει τα λεφτά της:

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ούτε και τον φοροφυγά όμως αγάπησε κανείς.Ειδικά οι υπόλοιποι πολίτες που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους,μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.Επομένως δεν πειράζει.Αν θεωρείται ρουφιανιά να καταγγέλεις κάποιον που ουσιαστικά σε κλέβει και που το παίζει μάγκας,ενώ εσύ φτύνεις αίμα για να πληρώσεις τους φόρους σου,τοτέ ναι,ας γίνουμε όλοι ρουφιάνοι.
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τώρα εσύ προσωπικά έχεις καταγγείλει όλους όσους δεν σου έδιναν απόδειξη, από σουβλατζή μέχρι καστανά. Θα συνεχίσεις τα αστεία να γελάσουμε?
Δεν με ξέρεις κι από χθες για να βγάζεις συμπεράσματα έτσι αυθαίτερα.Προσωπικά ναι,ζητάω πάντα απόδειξη και σε όλες τις περιπτώσεις,εκτός απο δύο εξαιρέσεις,μου έδωσαν εντέλει.Κι επίσης ναι,κάλεσα το σδοε και τις δύο αυτές φορές.Ικανοποιημένος που είπες μια βλακεία έτσι στο άσχετο,χωρίς να έχεις ιδέα και γέλασες κι όλας;Και να φανταστώ με θεωρείς πολύ χαφιέ που το έκανα αυτό ε;Θα πάμε μπροστά με τέτοια μυαλά.Ευρώπη μόνο όταν μας συμφέρει.
Αλλά αντ'άλλων. Αυτό που έγραψα είναι ότι τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν. Οι περισσότεροι λοιπόν - μαζί και εσύ - την επικροτούν, αφού θα έχει καλά αποτελέσματα. Γιατί όχι?Το δεύτερο κομμάτι του σχολίου μου όμως το διάβασες? Τον ρουφιάνο δεν τον αγαπάει κανείς. Αυτός λοιπόν που θα καταγγείλει, θα κάνει κάτι αρεστό στους υπόλοιπους, αλλά ο ίδιος θα είναι αποδιοπομπαίος τράγος. Γιατί ποιος φίλος θα σε βάλει στο σπίτι του καλή μου, όταν θα ξέρει ότι είσαι ρουφιάνα?
Καλό το χιούμορ, καλά και τα (σχεδόν) γυμνά κορίτσια, αλλά μήπως χλευάζουμε έναν έξυπνο τρόπο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής; 1. Οι προηγούμενοι τρόποι προφανώς δε λειτούργησαν.2. Ποιός σας είπε ότι το μέτρο αυτό είναι πανάκεια;3. Μήπως κάποιοι κάποιοι φοβόσαστε λίγο την αλλαγή και προτιμάτε τη ζεστή, βολική και αναπαυτική μιζέρια σας;
όλες οι Βαρουφίτσες(ναι, η καινούργια μόδα...τουλάχιστον στον κύκλο μου) θα το κάνουν τσάμπα για ένα δείπνο με τον Μεγάλο Ηγέτη παρα Τσίπρα. Πανέμορφες κοπέλες με καλοκαιρινά κορμιά θα κάνουν το Super Paradise στη μύκονο να τις διώχνει με το φόβο οτι είναι Βαρουφίτσες