Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook

Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook Facebook Twitter
Φωτό από Εθνος
18

Με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνος Γεωργιαδάκης» εμφανιζόταν στο Facebook ο παιδόφιλος Φίλιππος Λεβέντος ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές, λίγο πριν βιάσει έναν 13χρονο. 

Σύμφωνα με το Έθνος, ακόμα και η λίστα φίλων του χρήστη, αποτελείται κατά κύριο λόγο από ανήλικα παιδιά, ενώ στις σελίδες που αρέσουν στον χρήστη εμφανίζονται δύο με τίτλο «ομοφυλόφιλοι νέοι 13-16» και «ομοφυλόφιλοι νέοι Greece».

Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι η ανάρτηση που είχε κάνει στις 14 Φεβρουαρίου στην οποία έγραφε ωμά: «Ποιος μπέμπης είναι για π... σήμερα;».

Σοκάρει επίσης το γεγονός ότι η σοκαριστική δραστηριότητα του ήταν γνωστή στη γειτονιά που διατηρούσε το μινι μάρκετ. Μάλιστα πάνω στον τοίχο του καταστήματος τους κάποιοι είχαν γράψει πολλές φορές τη λέξη ¨παιδεραστής», την οποία έσβηναν οικείοι του.

Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook Facebook Twitter
Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook Facebook Twitter

«Τον είχαν καταλάβει. Όμως αντί να πάνε στην Αστυνομία έγραφαν παιδεραστής στο τοίχο» δηλώνει γείτονας του στην Espresso.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο με πόσα παιδιά τελικά είχε συναντηθεί από κοντά.

Ελλάδα
18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 59ΧΡΟΝΗ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ 47ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Ελλάδα / Εύοσμος: Εξιχνιάστηκε γυναικοκτονία 59χρονης - Φυσικός αυτουργός 47χρονος έγκλειστος σε φυλακές

Σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία που έγινε με ιδιαίτερη σκληρότητα, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΔΟΣ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Κατασχέθηκαν φιαλίδια από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου

Στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκαν ουσίες που προκαλούν καταστολή ή μέθη και οι οποίες ενδεχομένως χρησιμοποιούνταν στο πλαίσιο των ιατρικών πράξεων, που εξετάζονται από την ανάκριση
THE LIFO TEAM