Το 79% διαφωνεί με την κυβέρνηση στο θέμα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ με αύξηση τέλους

Το 79% διαφωνεί με την κυβέρνηση στο θέμα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ με αύξηση τέλους Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC
25

Το 79% διαφωνεί με την κυβέρνηση στο θέμα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ με αύξηση τέλους Facebook Twitter

Πολύς λόγος έγινε τις προάλλες σχετικά με την δήλωση του υπεύθυνου για τα ΜΜΕ Υπουργού Νίκου Παππά για το επερχόμενο άνοιγμα της ΕΡΤ με ταυτόχρονη (μικρή) αύξηση του τέλους που θα πληρώνουμε γι' αυτήν μέσω της ΔΕΗ.

Κάποιοι χάρηκαν επειδή τα φιμωμένα κανάλια θα επιστρέψουν όπως και οι απολυμένοι εργαζόμενοι στις δουλειές τους, άλλοι ενοχλήθηκαν που οι πολίτες θα είναι πάλι αυτοί που θα επιβαρυνθούν και μάλιστα εξτρά, για να δημιουργηθεί ένας οργανισμός που κατά τη γνώμη τους είναι μάλλον περιττός.

 

Ο αριθμός των ξεχωριστών αναγνωστών που συμμετείχαν στο γκάλοπ μας ξεπέρασε τους 18.000! Πρόκειται για έναν τεράστιο αριθμό πολιτών που είπαν τη γνώμη τους για το θέμα.

Ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας:  

Εσείς τι πιστεύετε για την πρόθεση του αρμόδιου Υπουργού;

 

Να τα αποτελέσματα:

 

+ Μερικές από τις απαντήσεις όσων επέλεξαν το OTHER: 

να μην ανοίξει καθόλου όποιο και εάν είναι το τέλος // Ναι,αλλα χωρις αυξηση του τελους. // ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ // ναι, αν μειωθεί ο λογαριασμός από αλλού // θελω να ανοιξει η ΕΡΤ με εργατικο ελεγχο // Αν μειωθεί η τιμή του ρεύματος //Προαιρετική συνδρομή στα τηλεοπτικά προγράμματα // ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ // Να πληρωσει οποιος θελει ΕΡΤ // Ανταποδοτικό Βέλος που τους χρειάζεται!! // και ερτ και νεριτ για ενα χρονο . και μετα οτι πει ο λαος // ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ. // Να ξαναανοίξει αλλά όχι για να μπούν οι οπάδοι του Σύριζα και των Ανέλ. // Οχι. Με ή χωρίς τέλος // Να αλλάξει η επωνυμία της Νεριτ σε ΕΡΤ χωρίς αλλαγή ως προς το τέλος... // ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ //

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ