ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Με επιδόματα αυξάνουν τους μισθούς στη ΔΕΗ

Με επιδόματα αυξάνουν τους μισθούς στη ΔΕΗ Facebook Twitter
35

Με τρία επιδόματα, τα σίτισης, ευδόκιμης παραμονής και παραμονής η διοίκηση της ΔΕΗ αυξάνει τους μισθούς των εργαζομένων στην Επιχέιρηση.

Σύμφωνα με τα Νέα, τα νέα αυτά επιδόματα προβλέπονται στην 3ετή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η ΓΕΝΟΠ με τη ΔΕΗ. Προβλέπεται επίσης ότι μετά τη λήξη του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου, όλοι οι μισθοί θα διευρυνθούν κατά ένα μισθολογικό κλιμάκιο.

Το επίδομα σίτισης -μία παροχή σε είδος ή τροφείο στο χώρο εργασίας που θα φτάνει μέχρι και 6 ευρώ την ημέρα-αυξάνει το ετήσιο κόστος στα 20 εκατ. ευρώ ενώ το επίδομα ευδόκιμης παραμονής θα δοθεί σε εργαζόμενους που έχουν φτάσει στο ανώτατο μισθολογικό κλιμάκιο, αλλά δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη επειδή αυξήθηκαν τα όρια συνταξιοδότησης.

Το επίδομα παραμονής αφορά εργαζόμενους που περάσουν επιτυχώς την τρίτη αξιολόγηση ενώ έχουν κριθεί «στάσιμοι» λόγω ανεπάρκειας εξαιτίας των προσόντων τους ή της χαμηλής τους απόδοσης για δύο συνεχόμενες χρονιές,.

Ελλάδα
35

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM