Mείωση στα πρόστιμα της Τροχαίας ζητά ο Πανούσης

Mείωση στα πρόστιμα της Τροχαίας ζητά ο Πανούσης Facebook Twitter
10

Την μείωση των προστίμων της Τροχαίας εξετάζει σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δελτίο του ΜΕGA o αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κύριος Πανούσης προβληματίζεται από το ύψος των προστίμων το οποίο θεωρεί πως είναι δυσανάλογο με τους ελληνικούς μισθούς ενώ έχει ήδη ζητήσει από τους αρμόδιους να ετοιμάσουν την μελέτη για την μείωση η οποία θα γίνει άμεσα.

Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός φέρεται να ζητά να προηγείται παρατήρηση πριν από τα πρόστιμα Τροχαίας που αφορούν μικρές παραβάσεις όπως το παρκάρισμα ενώ εξετάζεται και το μέτρο του επιβράβευσης του "καλού οδηγού"

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ ΦΩΤΙΑ

Οικονομία / Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Πάνω από 100 σπίτια με ολοκληρωτικές ή σοβαρές ζημιές - Πόσο είναι η ενίσχυση

Τα αρμόδια κλιμάκια ολοκλήρωσαν τις καταγραφές των ζημιών και από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων
THE LIFO TEAM