Έβρισε ομοφυλόφιλο και έφαγε της χρονιάς του

Έβρισε ομοφυλόφιλο και έφαγε της χρονιάς του Facebook Twitter
48

Ένας άντρας στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας κορόιδεψε και έβρισε δυο άλλους άντρες επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι. Δεν φανταζόταν ότι ο ένας απ' τους δύο είχε δυνατό χέρι.

Mετάφραση από τα Πορτογαλικά: «Ποιος είναι π&&&&; Mίλα! Λέγε! Θα με σεβαστείς ή έστω θα με αποδεχτείς. Γουρούνι... Δεν θα με ξαναπείς π&&&&, ακούς; Δεν γεννήθηκα για να μου φέρονται και να με προσβάλλουν έτσι»

48

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Mετάφραση από τα Πορτογαλικά: «Ποιος είναι π&&&&; Mίλα! Λέγε! Θα με σεβαστείς ή έστω θα με αποδεχτείς. Γουρούνι... Δεν θα με ξαναπείς π&&&&, ακούς; Δεν γεννήθηκα για να μου φέρονται και να με προσβάλλουν έτσι»
Αν ήταν σε αυτοάμυνα, θα τον υποστήριζα μέχρι το σημείο της αποτελεσματικής απώθησης τους άλλου. (Ναι, μερικές φορές δεν αρκούν τα λόγια).Τα υπόλοιπα (δλδ ότι έχει καταγραφεί στο βίντεο) μού δείχνει ένα άτομο με -δυστυχώς- άπειρο θυμό, που οι πράξεις του δυνητικά μπορεί να τον οδηγήσουν σε μπλεξίματα με το νόμο. Για μία ακόμη φορά λυπάμαι με την στάση του κόσμου, που υποτίθεται ότι δεν λειτουργεί βάση ακραίου θυμικού εκείνη την στιγμή. Οι άνθρωποι που δεν συμμετέχουν *πυροσβεστικά* σ' αυτόν τον "παραδειγματισμό δία ράβδου", φοβάμαι ότι είναι οι ίδιοι ακριβώς που δεν θα εμπλεκόταν στον (πολύ πιο συνηθισμένο) "παραδειγματισμό δια ράβδου" ενάντια σε lgbt+ άτομα.
Ό,τι και να λέμε.... τον έκανε "μάγκα".Οκ, οκ η βία δεν είναι λύση, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε ότι μερικές φορές δεν υπάρχει λύση.Ο gay τυπάκος δεν προσπάθησε να βρει λύση, αυτό θα ήταν αδύνατο. Σωστή παιδεία απέναντι στο διαφορετικό μπορεί να διαμορφωθεί στα σχολεία, σωστή επιμόρφωση μπορεί να διαμορφωθεί από τα μμε, αλλά για μερικούς ανθρώπους είναι πλέον αργά.Μερικοί άνθρωποι, όπως κάποιος που βλέπει έναν gay στον δρόμο και αρχίζει να τον βρίζει, δεν πρόκειται να αλλάξουν. Δεν θα ξαναπάνε σχολείο, ούτε θα τους πείσει μια καμπάνια των μμε να γίνουν έστω ανεκτικοί.Οι gay έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιους ανθρώπους. Και μερικές φορές για κάποιον ...enough is enough. Του γυρνάει το μάτι λοιπόν, λέει μέσα του "αει στα κομμάτια" και όποιον πάρει ο χάρος. Στο κάτω κάτω, "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος".Εμείς τι νόημα έχει να πούμε αν είναι "σωστό" ή "λάθος"; Προφανώς είναι "λάθος" να παρασυρθείς στο σημείο του να κλωτσάς στο κεφάλι κάποιον που είναι ήδη εκτός μάχης, αλλά όταν σε έχει βγάλει εκτός εαυτού, αυτά είναι λεπτομέρειες για εσένα. Αν είχε μαζί του ένα πιστόλι, μπορεί και να του την ...μπουμπούναγε. Θα μιλούσαμε για "σωστό" ή "λάθος";Ας πρόσεχε ο ...πεσμένος. Αυτός το προκάλεσε αυτό στον εαυτό του (και πιθανότατα δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, απλώς τις υπόλοιπες φορές δεν θα υπήρχε τέτοια αντίδραση).Δεν τον χαλάει λοιπόν που τις έφαγε γερά από μια "αδερφή" και έγινε κιόλας viral από πάνω !
...μια μικρή ένσταση έχω για την τελευταία σου φράση... Διότι και οι αδερφές όπως λες έχουν προσωπικότητα, δύναμη και αίσθημα αυτοσυντήρησης. Με αφορμή αυτό το σχόλιο σου θυμήθηκα αυτό το video: https://www.youtube.com/watch?v=XjJQBjWYDTsΒέβαια ίσως και να αναφερόσουν στην οπτική γωνία αυτού που της έφαγε... Και κάτι τέτοιο συμβαίνει διαβάζοντας ποιο προσεκτικά το κείμενο σου.
Ναι, στην οπτική του γωνία αναφερόμουν, εξ ου και τα εισαγωγικά. Όπως λέει και ο H@rcKxps5sL@Ojy3 , επέλεξε έναν νεαρό που δεν γεμίζει το μάτι, μια "αδερφή", η οποία -όπως πίστευε- θα κατάπινε τις προσβολές και ύστερα θα γέμιζε ο ίδιος περηφάνεια για το πως "βάζει στη θέση τους τις αδερφές". Τελικά φίλησε το πεζοδρόμιο.Όταν είχα πάει στην Γερμανία είχα δει ένα ζευγάρι gay, όπου ο ένας από τους δυο ήταν ένας τύπος δίμετρος, με ξυρισμένο κεφάλι, σαν ντουλάπα ! Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν τον είχε βρίσει ή κοροιδέψει αυτόν (τουλάχιστον όχι μπροστά του) !
Πόσο ρατσισμό θα έχει υποστεί αυτός ο άνθρωπος ώστε να φτάσει σε αυτό το σημείο...πόση στεναχώρια και αγανάκτηση φανέρωσε αυτό το ξέσπασμα...σίγουρα είναι ακραίο να σαπίζεις στο ξύλο έναν τύπο που σε κατέκρινε έτσι, αλλά όταν αυτό συμβαίνει συνεχόμενα επειδή κάνεις το "έγκλημα" να μην είσαι straight, κάποια στιγμή θα βγεις από τα ρούχα σου.
Γίναμε όλοι δικαστές τώρα. Πόσοι από σας που λέτε για τον "δυστυχο ομοφυλόφιλο" οτι πέρασε τα όρια, πόσοι από σας έχετε σταματήσει κάποιο ομοφοβικό περιστατικό στο δρόμο; πόσοι έχετε φωνάξει την αστυνομία ή έχετε καταθέσει μήνυση; κανένας και καμία. Ο καθένας γνωρίζει τους νόμους και τις συνέπειες του, και ο καθένας κανει της επιλογές του, ισως ηταν μεγάλο μάθημα για τον μαλάκα, και τρια χρόνια ψυχανάλυση για τη μικρή αδερφή με την τσάντα, ίσως και όχι. Παρόλαυτά, υποστηρίζοντας την μη βία, εγώ δεν έχω δειρει κανέναν στο δρόμο οσες φορες μου έχουν χαλάσει τη μέρα φωνάζοντας με αδερφή. Ακόμα.
Οι κλωτσιές στο κεφάλι είναι εξαιρετικά επικινδυνες,δεν μου φάίνεται πιο καταπιεσμενος από βίαιος.Το αστείο βέβαια εδώ είναι ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα "καταδικάζατε την βία από όπου και αν προέρεχεται".
...φυσικά και είναι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κλωτσιά έσκασε στο μάγουλο. Η βία δε δεν είναι κάτι το όμορφο και πρέπει να αποφεύγεται αλλά δυστυχώς είναι ένα αρχέγονο ένστικτο. Ευτυχώς υπάρχουν και νόμοι, δυστυχώς όχι ισονομία(ακόμα τουλάχιστον).
...ακριβώς αυτό. Στην αδρεναλίνη του αρχέγονου ενστίκτου της βίας δεν μπορείς να μιλήσεις για δίκαια και μη... Φαντάσου την καταπίεση που έχει υποστεί αυτός ο δυστυχής ομοφυλόφιλος για να αντιδράσει έτσι....
Οκ. Εμένα με τρομάζει περισσότερο το γεγονός πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πήγε να συγκρατησει τον κύριο ή να βοηθήσει τον άλλο κύριο. Επισης, δεχομαστε τα δικαιώματα των ανθρωπων ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, και δεν τα ξεχωριζουμε σε δικαιωματα των ομοφυλοφιλων και ετεροφυλοφιλων. Μαλακία του ενός που προσέβαλλε έναν άνθρωπο (ανεξαρτητως ταμπελας), αλλά ακόμα μεγαλύτερη μαλακία του άλλου που επελεξε τη βια ως ξεκαθαρισμα, εναντιον αλλου ανθρωπου (παλι ανεξαρτητως ταμπελας). Ο πολιτισμός δεν αρχίζει και σταματά εκεί οπου θελουμε εμεις να βρισκονται τα όρια, όπου δηλαδή μας συμφέρει. Κρίμα.
και ποια η εναλλακτική; Λύση δεν είπες. Η βία είναι ένα αρχέγονο ένστικτο και έχει και την λευκή επιταγή της κοινωνίας πολλές φορές. Με διάλογο έγινε η Γαλλική Επανάσταση ή με βία; H κοινωνία μας δεν επενδύει σε όπλα για ασφάλεια; Η βία όσο και να μην μου αρέσει ακολουθούσε και θα ακολουθεί την ανθρώπινη ύπαρξη στο διηνεκές.
Σωστη παιδεια ειναι η λυση. Η αμεση λυση σε ενα περιστατικο σαν και αυτο; Απαντηση με σωστα επιχειρηματα που τετοιους βλακες ρατσιστες τους βαζουν στην θεση τους. Εγω μετα απο αυτο το περιστατικο μπορω να σου πω πως ο ρατσιστης απο αδικαιολογητο θυμο που ειχε για τους ομοφυλοφιλους θα αποκτησει δικαιολογημενο και μεγαλυτερο θυμο, οποτε με τον τροπο αυτο μονο συνεχιση της βιας και των διακρισεων καταφερνεις!
Μόνο που νόμιμη βία ασκείται μόνο από τα κράτη όλο το άλλο,καλώς ή κακώς, θεωρείται παράνομο και διώκεται.Καλά του έκανε μέχρι το 1ο μπουκέτο που τον ξάπλωσε,μετά γίνεται μαλάκας.
Νομίζω πως χάνεις το δίκιο σου από τη στιγμή που υποστηρίζεις "αρχέγονα ένστικτα". Δεν είμαστε πλέον habilis ή erectus. Είμαστε μέλη οργανωμένων κοινωνιών με γραφτούς ή άγραφους κανόνες, ηθικούς και νομικούς που άλλοτε μας προστατεύουν εμάς ή τους γύρω μας. Αν δώσεις το "επιχειρημα" που έδωσες σε μένα, σε κάποιον ομοφυλόφιλο μπορεί με την ίδια ευκολία να σου απαντήσει με το εξίσου γελοίο (τουλάχιστον) "αρχεγονο ένστικτο είναι και η διαιώνιση του είδους. Τότε οι άντρες να πηγαίνουν μόνο με γυναίκες και οι γυναίκες μόνο με άντρες". Η λύση όπως είπε και ο zozos ειναι η παιδεία (νόμιζα πως θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον προφανής). Χωρις αυτην οι ανθρωποι με οποιαδηποτε ιδιαιτεροτητα θα παραμένουν μιασματα, οι διαφωνιες θα επιλύνονται με βία, οι γυναικες θα βιαζονται ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ κ.ο.κ. (το σημείο με τη γαλλική επανάσταση δεν το σχολιάζω καν)
ναι... Η παιδεία είναι η λύση. Συμφωνούμε. Και όπως είπα και πριν διάλογος με κάποιον που σε αποκαλεί πού...τη δεν μπορεί να γίνει... Εδώ η Εκκλησία που διδάσκει την αγάπη δεν τους έχει καλά καλά αποδεχτεί... Ανώμαλους τους λέει... Νομίζω έχεις ανεβάσει πολύ ψιλά τον πήχη. Κάποια στιγμή η χρόνια αυτή αντιμετώπιση θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην βία. Απλό είναι. Θεσμοί προστασίας δεν υπάρχουν για τέτοια άτομα.
Μπορει να γινει, γιατι οπως ειπα ανθρωποι που μιλανε ετσι δεν εχουν παιδεια, οποτε αν ο ομοφυλοφιλος ηταν πραγματικα οπλισμενος με αυτο το αγαθο θα ηταν το μεγαλυτερο οπλο του, οχι μονο για τον βαλει στην θεση του, αλλα και να τον κανει να σκεφτει μηπως αυτο που ειπε ηταν λαθος. Επαναλαμβανω οτι αν αρχιζουν οι ομοφυλοφιλοι να πλακωνονται με τυπους σαν αυτους με το παραμικρο, δεν νομιζω οτι θα δουμε καμια επανασταση οπως λες, παρα διογκωση της βιας και του μισους, μονο που αυτην την φορα και η απεναντι πλευρα (αυτη των ρατσιστων) θα εχουν και αυτοι επιχειρηματα για τους "κακους gay" που επιζητουν την βια...
...μα δεν προσπάθησε να αποδείξει ότι έχει δίκαιο. Πήρε την κατάσταση στα χέρια του και εφάρμοσε το δίκιο του ισχυρού. Τι προτείνεις δηλαδή; Γίνεται ποτέ να κάνεις διάλογο με κάποιον που σε θεωρεί πο..στη, αδερφή, μαλ..κα....Μου θύμισες κάποιον τώρα που έλεγε ότι σέβεται τους ανώμαλους...
Τι παει να πει το δικιο του ισχυρου?Δηλαδη μου λες οτι οποιος ειναι πιο ισχυρος εχει και δικιο?Πλακα μου κανεις?Τι αντιληψεις ειναι αυτες!Εννοειται οτι δεν καθεσαι να συζητησεις μαζι του γιατι δεν υπαρχει λογος να αποδειξεις κατι ή να του αλλαξεις γνωμη αλλα οχι και να του επιβαλλεις το δικιο σου με βια!!Ορθωνεις το αναστημα σου απεναντι σε τετοια ατομα αλλα με το να τον ριξεις αναισθητο σε κανει ιδιο με αυτον!Εχω κολλητη φιλη λεσβια και παντα τους εβαζε στην θεση τους τετοιους χαρακτηρες με τον τροπο της.Επισης ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα γιατι το να τα παρερμηνευεις και να τα παρουσιαζεις οπως εσυ θες αυτα που γραφω αυτο ειναι ανωμαλια...
...αναφορικά με το τι θα πει το δίκιο του ισχυρού σε παραπέμπω στην Ιστορία. Δεν είπα επίσης ότι όποιος είναι ποιο ισχυρός έχει δίκιο, κάπου μπερδεύτηκες εδώ για να μην πω πως βάζεις λόγια στο στόμα μου(ανωμαλία το αποκαλείς δε). Επίσης, δεν είπα πως η άσκηση βίας είναι η προτιμότερη επιλογή...Κάθε άλλο. Θεωρώ πως ο τυπάκος πέρασε τα πάνδεινα πριν αντιδράσει έτσι. Και στην τελική ο φιλαράκος μπορεί να μην έχει τις επικοινωνιακές δυνατότητες της κολλητής σου... Θα πρέπει να είναι θύμα μια ζωή του αλήτη; Έλυσε το πρόβλημα του. Job well done. Και πίστεψε με καθόλου δεν τον ενδιαφέρει τον συγκεκριμένο συμπαθέστατο νέο το τι νομίζεις εσύ και εγώ. Αλλαγή στην ζωή του ήθελε και όχι να βρει ευήκοα ώτα... Δεν νομίζω να τον ξαναενοχλήσει κανείς πλέον.
"να του αλλαξεις γνωμη αλλα οχι και να του επιβαλλεις το δικιο σου με βια!!"...επίσης δεν προσπάθησε να του επιβάλει το δίκιο του αλλά να προστατέψει τον ζωτικό του χώρο από τις ύβρεις και τον δημόσιο εξευτελισμό. Και όχι το ότι τον έριξε αναίσθητο δεν τον έκανε τον ίδιο με αυτόν. Όταν πας γυρεύοντας να είσαι διατεθειμένος και να τις φας. Απλά πράγματα είναι. Μην μπερδεύεσαι.
Το δικιο του το εχασε με το που τον κλωτσησε ενω ηταν ηδη knock out... Ελπιζω να μην επαθε κατι σοβαρο ο ρατσιστης γιατι αυτο θα σημαινει φυλακη για τον ομοφυλοφιλο... Προσωπικα αν τον εβλεπα να τον βαραει ετσι ενω ειναι κατω ακομη και αν δεν ηξερα τι εκανε θα προσπαθουσα να τον προστατεψω, ειμαι παντα με τον ανημπορο και σε αυτην την περιπτωση ειναι ο ρατσιστης και ας διαφωνω μαζι του.
Τον ζωτικο του χωρο τον προστατεψε στην πρωτη γροθια που τον αφησε αναισθητο, στα κλωτσιδια μετα χανει το δικιο του και νομικα ο ρατσιστης μπορει να κινηθει και να τον βαλει μεχρι και φυλακη καθως με τον υπερβολικο του θυμο κινδυνευει να τον σκοτωσει με τις κλωτσιες πισω απο το κεφαλι... Ξαναλεω γιατι δεν περασε, εγω αν τον εβλεπα να τον βαραει θα εμπαινα στην μεση να τον σταματησω (οχι να τον βαρεσω) γιατι κινδυνευε η ζωη του!
...και εγώ θα έμπαινα στην μέση αν τον έβλεπα κάτω πεσμένο... Απλά δίνω μεγάλα ελαφρυντικά στον θύμα ρατσισμού το οποίο ποιος ξέρει τι έχει περάσει για να αντιδράει έτσι.... Επίσης, δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Αν ήθελε κάτι τέτοιο θα είχε ρίξει την κλωτσιά με την αιχμή της μπότας(και όχι μόνο μια φορά). Επίσης, η κλωτσιά έσκασε στο μάγουλο και όχι στο κεφάλι. Δες το βίντεο ξανά.
Η προτελευταια και η τελευταια κλωτσια βρηκε καθαρα και με δυναμη στο πισω μερος του κεφαλιου. Και ξαναδιαβασε το σχολιο μου, δεν ειπα πως ο στοχος του ειναι να τον σκοτωσει αλλα με υπερβολικο θυμο του αυτο καταφερνει. Επισης δεν ειδαμε την αρχη του καβγα, ο ρατσιστης μπορει να εκανε ενα σχολιο (κατακριτεο) και η αντιδραση του ομοφυλοφιλου να ηταν αυτη λογω του καταπιεστικου παρελθοντος του...
@H@rcKxps5sL@Ojy3 απο την μια επικροτεις την βιαιη συμπεριφορα καποιου και απο την αλλη "δεν είπα πως η άσκηση βίας είναι η προτιμότερη επιλογή..."Θα μπορουσε να απαντησει στην λεκτικη του επιθεση με οποιονδηποτε αλλον τροπο εκτος απο την χρηση βιας.Μπορει να μην ειχε τις επικοινωνιακες ικανοτητες της φιλης μου οπως λες ωστοσο η αντιδραση του εδειξε οτι ειχε αλλες χειροτερες.Αλλοιμονο αν ανταποδιδουμε την καθε βρισια και χλευασμο που δεχομαστε με ξυλοδαρμο!Και μην μου πεις οτι δεν ξερω πως αισθανεται καποιος οταν βρισκεται σε αυτη την θεση γιατι εχω υπαρξει κι εγω θυμα bullying. Στην προκειμενη περιπτωση δεν αμυνθηκε απλα αλλα φροντισε να του δωσει και μια κλωτσια στο κεφαλι ενω τον ειχε καθηλωσει στο εδαφος για να τον αποτελειωσει οποτε αυτοματα το θυμα γινεται θυτης.Προσεξε γιατι αποτα δικα σου λεγομενα και το μενος σου θυμιζεις πολυ αυτον που λες οτι σεβεται τους ανωμαλους ..
Silia.ki:"απο την μια επικροτεις την βιαιη συμπεριφορα καποιου και απο την αλλη "δεν είπα πως η άσκηση βίας είναι η προτιμότερη επιλογή..." Η ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..."Θα μπορουσε να απαντησει στην λεκτικη του επιθεση με οποιονδηποτε αλλον τροπο εκτος απο την χρηση βιας.Μπορει να μην ειχε τις επικοινωνιακες ικανοτητες της φιλης μου οπως λες ωστοσο η αντιδραση του εδειξε οτι ειχε αλλες χειροτερες. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΘΥΜΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ.Αλλοιμονο αν ανταποδιδουμε την καθε βρισια και χλευασμο που δεχομαστε με ξυλοδαρμο! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΩΝ.Και μην μου πεις οτι δεν ξερω πως αισθανεται καποιος οταν βρισκεται σε αυτη την θεση γιατι εχω υπαρξει κι εγω θυμα bullying. Στην προκειμενη περιπτωση δεν αμυνθηκε απλα αλλα φροντισε να του δωσει και μια κλωτσια στο κεφαλι ενω τον ειχε καθηλωσει στο εδαφος για να τον αποτελειωσει οποτε αυτοματα το θυμα γινεται θυτης.Προσεξε γιατι αποτα δικα σου λεγομενα και το μενος σου θυμιζεις πολυ αυτον που λες οτι σεβεται τους ανωμαλους .. JE SUIS CHARLIE. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ. ΘΥΜΑ-ΔΥΤΗΣ(ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ). ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΛΥΣΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΔΕ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
Το μονο που καταφερε ο συγκεκριμενος τυπος ειναι να κανει εναν αδικαιολογητο εχθρο κατα της ομοφυλοφιλιας (απο ηλιθιοτητα και ελλειψη παιδειας) δικαιολογημενο, οχι επειδη απαντησε με βια, γνωμη μου ειναι οτι αν εκρινε πως ο τυπας ηταν τοσο στενος κορσες, σε σημειο ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ και παρ'ολο τα επιχειρηματα του αυτος συνεχιζε, τοτε δυστηχως ναι μια γροθια ειναι σεβαστη (αυτην που τον εριξε αναισθητο λογικα), εγω δεν καταλαβαινω το σημειο που αρχισε να τον κλωτσαει στο πισω μερος του κεφαλιου και σε επικινδυνα σημεια, κινδυνευοντας να τον σκοτωσει ή να παθει καποια εγκεφαλικη βλαβη και για να κανει την επανασταση του θα μπορουσε να παει μεχρι και φυλακη. Απο την αλλη κανεις λες και ο συγκεκριμενος τυπος τον κακοποιει ψυχολογικα εδω και χρονια. Δεν ξερουμε τι προηγηθηκε απο το βιντεο, μπορει αυτος να ειπε απλα μια κουβεντα και ο ομοφυλοφιλος ως ψυχολογικα καταπιεσμενος εδω και χρονια να αντεδρασε με αυτο το ξεσπασμα. Εκει συγγνωμη αλλα χανει ολο το δικιο, οποτε ας μην κρινουμε γιατι δεν ξερουμε τι εγινε. Αν απομονωσουμε παντως το βιντεο και δεν κρινουμε απο υποθεσεις, βλεπω ενα επικινδυνο ξεσπασμα που μπορει να οδηγησει σε εναν θανατο, οχι απλα υπερασπιση του προσωπικου του χωρου. Οσοι λετε οτι ειμαι υπερβολικος μαλλον δεν ξερουν ποσο ευαισθητη ειναι αυτη η περιοχη του κεφαλιου.Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι με σωστη επιχειρηματολογια λυνονται τα παντα και βαζεις στην θεση τους τετοιους νταηδες και παραλληλα τους δινεις ενα ΣΩΣΤΟ μαθημα (με αυτο θεωρω οτι καταφερνει το αντιθετο)!