«Διεθνή Ημέρα Πιτόγυρου» καθιερώνουν μέσω Facebook οι Θεσσαλονικείς

«Διεθνή Ημέρα Πιτόγυρου» καθιερώνουν μέσω Facebook οι Θεσσαλονικείς Facebook Twitter
5

«Διεθνή Ημέρα Πιτόγυρου» καθιερώνουν οι Θεσσαλονικείς μέσω Facebook, με πάνω από 13 χιλιάδες άτομα να δηλώνουν μέχρι στιγμής την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στους «εορτασμούς».

Η Διεθνής αυτή Ημέρα ορίζεται για τις 3 Μαΐου, οπότε και θα τιμηθεί η «International eat a pitogyro day», όπως ονομάζεται από το γκρουπ στο Facebook που την προωθεί.

Στη σελίδα αναφέρεται σχετικά μεταξύ άλλων:
Αυτή η εκδήλωση είναι διαφορετική από τις άλλες. Δεν υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στο φύλο, την θρησκεία ή την εθνικότητα. Δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκευτικές εορτές όπως τα Χριστούγεννα. Αυτή η εκδήλωση έχει δημιουργηθεί για να τιμήσουμε την σπουδαία αυτή ανακάλυψη του πιτόγυρου.

Φάτε γύρο because yolo.

Και άμα κάνετε δίαιτα, κάντε μια ημέρα μια εξαίρεση. :) :)

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Καμια σοβαρη πρωτοτυπια δεν προκειται να προτεινουμε ποτε σα χωρα, γιατι ολα ως γνωστον εχουν να κανουν με το να γεμισουμε το στομαχι μας. Και μαλιστα με τα τρισαθλια "πιτογυρα".
Περιεργο που οι Θεσσαλονικεις δεν το λενε "Σαντουιτς" εγω παντως ετσι το γνωρισα ως φοιτητρια στην πολη του Βαρδαρη. Μηπως το "εξελληνισαν" για παγκοσμιους λογους? Οπως και να χει τους αγαπω- πιο μερακληδες δεν θα βρεις στον κοσμο ολο. Και οποιος φοιτητης της θεσσαλονικης σεβεται τον εαυτο του και λεει οτι περναει καλα (και αυτη ειναι μονο η προσωπικη μου γνωμη) πρεπει να παρει καμμια 5-10 κιλα τιμης ενεκεν στην απιστευτη κουζινα, στα φαγια και στα πιοτα της μερακλουπολης ..Σας αγαπω Θεσσαλονικεις-ολους!!
όχι το λέμε και σάντουιτς και πιτόγυρο.γενικά τα λέμε όλα σάντουιτς αλλά με το πιτόγυρο το ξεχωρίζουμε απο την πίτα με σουβλάκι,η με μπιφτέκι η με κεμπάπ.