Ένταση στο ΑΠΘ

Ένταση στο ΑΠΘ Facebook Twitter
7

Ένταση και πάλι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όπου ομάδα 50 περίπου φοιτητών μετέβησαν στην Πολυτεχνική Σχολή, το χώρο της οποίας επιχειρούν να καθαρίσουν εθελοντικά καθηγητές και φοιτητές.

Οι φοιτητές μίλησαν σε έντονο ύφος με τον πρύτανη του ΑΠΘ κ. Μυλόπουλο, ζητώντας να πληρωθούν οι εργολαβικοί υπάλληλοι και να επαναπροσληφθούν. Ο κ. Μυλόπουλος ζήτησε, σύμφωνα με το thestival, να λήξει η κατάληψη και-όπως είπε-θα γίνει επαναπρόσληψη την επόμενη ημέρα. Ο πρύτανης προειδοποίησε ακόμη ότι πρέπει να σταματήσει η κατάληψη για να μην υπάρξει επέμβαση της αστυνομίας.

Ήδη με παραγγελία που έδωσε στην Αστυνομία, o προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής, ζητά, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, να επέμβει στο Πανεπιστήμιο και να συλλάβει με την αυτόφωρη διαδικασία τούς καταληψίες, προκειμένου να τους αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βότση

Ελλάδα / Γιώργος Βότσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, στην πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης
THE LIFO TEAM