Όχι στα αιτήματα Λαφαζάνη για το φυσικό αέριο, από τους Αζέρους

Όχι στα αιτήματα Λαφαζάνη για το φυσικό αέριο, από τους Αζέρους Facebook Twitter
5

Αρνητικό είναι το Αζερμπαιτζάν στα δύο αιτήματα Λαφαζάνη για μείωση της τιμής του φυσικού αερίου και πληρωμή τελών διέλευσης για τη διέλευσή του επί ελληνικού εδάφους.

«Το ελληνικό αίτημα για μείωση τιμών του αέριου που η Ελλάδα έχει συμφωνήσει να αγοράζει μέσω του TAP δεν συνάδει με τη διεθνή πρακτική», είπε ο Ελχάντ Ναζίροφ, ισχυρός άνδρας της Socar, μιλώντας στο αζέρικο πρακτορείο «azernews». Σημείωσε ότι το αίτημα θα πρέπει να απευθυνθεί στις εταιρείες που απαρτίζουν την κοινοπραξία του αγωγού.

Οι αζέροι της  Socar, εκ των βασικών μετόχων της εταιρείας του αγωγού, εμφανίζονται ανοικτοί μόνο για μετοχική συμμετοχή της ελληνικής πλευράς στον TAP, καλώντας την ωστόσο «να συμμετάσχει με μια αξιόχρεη εταιρεία», αλλά και να βιαστεί, υπονοώντας ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι μνηστήρες.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM