Σάλος με φίλαθλους της Τσέλσι που έσπρωχναν μαύρο επιβάτη έξω από το βαγόνι του μετρό

Σάλος με φίλαθλους της Τσέλσι που έσπρωχναν μαύρο επιβάτη έξω από το βαγόνι του μετρό Facebook Twitter
7

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει φιλάθλους της Tσέλσι που έχουν γεμίσει ένα βαγόνι του μετρό να εμποδίζουν την επιβίβαση σε έναν μαύρο νεαρό άντρα. Λίγο πριν ο συρμός ξεκινήσει και ενώ ο επιβάτης κάνε ένα βήμα μπρος για να μπει στο βαγόνι, οι οπαδοί τον σπρώχνουν έξω. Ο ίδιος μοιάζει ξαφνιασμένος και φαίνεται πως συνομιλεί μαζί τους ενώ στην συνέχεια επιχειρεί και πάλι να μπει στο τρένο με τους φιλάθλους να αντιδρούν ακόμη πιο απότομα. Ο άντρας που κατέγραψε τις σκηνές έχει στο βίντεο και πλάνα με τους οπαδούς στα βαγόνια να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα: "Είμαστε ρατσιστές και έτσι μας αρέσει"

Το περιστατικό καταδίκασε ομόφωνα όλη η ομοσπονδία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Εκπρόσωπος της ομάδας ανέφερε πως η συμπεριφορά αυτή είναι απαράδεκτη και πως είναι στη διάθεση των αρχών αν χρειαστεί αν συμβάλουν στην παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκόμενων. Αντιδράσεις υπήρξαν και από πολλούς δημοσιογράφους, αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ όπως αναφέρθηκε η ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου στους αγώνες της ομάδας στους οπαδούς που συμμετείχαν στο περιστατικό.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα έκλειψη στις 28 Αυγούστου: Πού και πώς θα δείτε τη Σελήνη σχεδόν πλήρως καλυμμένη

Διεθνή / Νέα έκλειψη στις 28 Αυγούστου: Πού και πώς θα δείτε τη Σελήνη σχεδόν καλυμμένη

Σύμφωνα με το Εθνικό Γεωγραφικό Ινστιτούτο της Ισπανίας (IGN), το φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί με γυμνό μάτι χωρίς κανέναν κίνδυνο, ενώ δεν απαιτείται η χρήση ειδικού εξοπλισμού
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΖΕΣΤΗ ΣΥΓΚΟΜΟΙΔΗ

Διεθνή / Στη Champagne ξεκίνησε ο πρωιμότερος τρύγος που έχει καταγραφεί – Πώς μπορεί να αλλάξει η γεύση της σαμπάνιας

Τα σταφύλια ωρίμασαν πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο, αυξάνοντας τα σάκχαρα και την πίεση στους παραγωγούς να προλάβουν την ιδανική στιγμή του τρύγου
THE LIFO TEAM