Φάκελο με 525 ευρώ βρήκε στο γραφείο του ο Τσίπρας

Φάκελο με 525 ευρώ βρήκε στο γραφείο του ο Τσίπρας Facebook Twitter
22

Φάκελο με 525 ευρώ,  βρήκε, σύμφωνα με τα Νέα, την περασμένη Παρασκευή πάνω στο γραφείο του στο Μαξίμου ο Α. Τσίπρας, μετά από το ταξίδι του στις Βρυξέλλες.

Όπως γράφει η εφημερίδα όταν ρώτησε πώς βρέθηκαν αυτά τα χρήματα στο γραφείο του, οι συνεργάτες του, του είπαν ότι είναι η ημερήσια αποζημίωσή του ως πρωθυπουργός, για τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός επέστρεψε το ποσό, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να λαμβάνει αποζημίωση για τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό.

Η αποζημίωση που προβλέπεται για τις μετακινήσεις του Πρωθυπουργού αγγίζει τα 175 ευρώ ανά ημέρα και είναι για τα έξοδα κίνησης.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM