«Αντί να μας κατηγορείτε για τα μέτρα, ενοχλείστε που τα ξύνουμε»

Facebook Twitter
8

  

Με ένα βαρύ κατηγορώ κατά των δημοσιογράφων επέστρεψε ο βουλευτής Ταμήλος ο οποίος σε επιτροπή της βουλής εξέφρασε την αγανάκτηση του και τη βαρεμάρα του που δεν πληρώνεται για τη συμμετοχή του.

Μετά τις αντιδράσεις που δημιούργησε το video στο οποίο εμφανίζεται να κάνει αυτές τις δηλώσεις ο βουλευτής της Ν.Δ., ο οποίος ψήφισε τα μέτρα- και που μάλλον πολύ σύντομα θα αποκτήσει μια καλή θέση στα τηλεοπτικά παράθυρα,- είπε στους δημοσιογράφους: «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα @ρχίδι@ μας».

It's Viral
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Δεν λέτε καλά που υπάρχουν αυτοί οι τύποι και φαινόσαστε εσείς(εμείς) καλύτεροι... Φαντάσου να είχες βουλευτή κανένα ικανό άνθρωπο που έχει πετύχει στη ζωή του και θέλει να κάνει δουλειά....Να μην μπορούμε να τον κράξουμε..Να πρέπει να ανγνωρίσουμε ικανότητες σε κάποιον άλλο....Τίποτα καλύτερα σκατά..Ψηφίστε σκατά...
Δηλαδή θα πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στα δυο ; Ανάμεσα στην ψήφιση των μέτρων και το να τα ξύνετε;; Λοιπόν, τόσα χρόνια τα ξύνατε, κάνατε ένα διάλειμμα κι ύστερα θα συνεχίσετε το ξύσιμο. Ευχαριστημένοι ;
Να δείτε που το ΤΕΛΟΣ το οποίο αναφερόταν στο 2012 στην περίπτωση της Ελλάδας θα πρέπει να αφορά τη ΛΟΓΙΚΗ.Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε.Quiz: Αδέρφια φτάσαμε πάτο ή λέτε να έχει ακόμα?