KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Επίθεση Κοτζιά στα γερμανικά ΜΜΕ

Επίθεση Κοτζιά στα γερμανικά ΜΜΕ Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
14

Να σταματήσουν τα γερμανικά ΜΜΕ να κάνουν χαρακτηρισμούς για τους Έλληνες, ζήτησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξη του στην Ντόιτσε Βέλλε. Μάλιστα ο υπουργός τόνισε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «οικονομικό ρατσισμό», αφήνοντας αιχμές για τους Γερμανούς που «χρωστούν πριν από εμάς» και μάλιστα «από έναν κακό πόλεμο».

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς: «Θα πρέπει οι Γερμανοί, και εννοώ τα γερμανικά ΜΜΕ, να πάψουν να κάνουν αυτό που έχω ονομάσει στο τελευταίο μου βιβλίο 'οικονομικό ρατσισμό', να μας βρίζουν ως τεμπέληδες, μπαταχτσήδες που δεν πληρώνουν. Χρωστούν πριν από εμάς. Και όπως εμείς οφείλουμε το πραγματικό χρέος να το πληρώσουμε ακόμη περισσότερο οφείλουν αυτοί το δικό τους. Ό,τι κι αν έκανε η Ελλάδα, το σημερινό της χρέος είναι προϊόν κακών πολιτικών επιλογών, το δικό τους είναι κακού πολέμου».

14

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM