ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Πάγκαλος για Βαρουφάκη: Είναι άθλιο υποκείμενο. Να πάει να βάλει κανένα λουλουδάτο πουκάμισο...

Πάγκαλος για Βαρουφάκη: Είναι άθλιο υποκείμενο. Να πάει να βάλει κανένα λουλουδάτο πουκάμισο... Facebook Twitter
25

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο του ΒΗΜΑ FM για την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και τον Γ. Βαρουφάκη, εναντίον του οποίου εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση με αφορμή έναν χαρακτηρισμό.

"Είναι άθλιο υποκείμενο. Πάντα είχα αυτήν την άποψη γι' αυτόν. Και σταματάω αυθωρεί να τον σχολιάζω. Έχασε. Όσο τον σχολίαζα, ήταν στην επικαιρότητα. Τώρα, που σταματάω να τον σχολιάζω, έχασε." ανέφερε ο Θ. Πάγκαλος και συνέχισε: "Μα, «τροφαντό κατεστημένο»; Σοβαρά; Κάνει κριτική και αυτός για το σωματότυπό μου, ότι πρέπει να είμαι πιο αδύνατος; Είπε έτσι στη Βουλή, το άθλιο αυτό υποκείμενο; Άθλιο! Να πάει να βάλει κανένα λουλουδάτο πουκάμισο... Από τη μία αδυνατίζουμε τη Βουλή, που είναι ο χώρος όπου ασκείται λαϊκή κυριαρχία και από την άλλη αυτονομούμε κομμάτια της Διοίκησης, διαβρώνουμε τη Δημοκρατία, γιατί πολλοί από αυτούς δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία, αλλά στη δικτατορία μιας κοινωνικής τάξης και συγκεκριμένης κοινωνικής τάξης, η οποία νομίζει αυτή τη φορά ότι έχει έλθει στην εξουσία. Αυτά είναι πολύ άσχημα νέα. Όπως και οι ύβρεις, σαν αυτές του Βαρουφάκη, που δείχνουν πόσο βέβηλοι, αλαζόνες και κακομαθημένοι είναι όλοι αυτοί. Το «μπράβο, Γιάννη μου», εγώ δεν θα το πω. «Ντροπή σου, Γιάννη μου», θα το πω.»

 

Nωρίτερα είχε σχολιάσει και  τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό αναφέροντας:

«Στις προγραμματικές δηλώσεις, δεν είπε κουβέντα. Τα ξέχασε. Το βούλωσε. Προοδευτικά αριστερά πράγματα και έκανε την πάπια, έκανε γέφυρα. Πού είναι η απλή αναλογική; Το «καλπονοθευτικό νομοσχέδιο» μάς βολεύει και το υπηρετούμε; Το έκανε ο «άθλιος» Κώστας Σκανδαλίδης με την «ηλίθια» ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα συνέχεια και ιδού το αποτέλεσμα. Αυτό, το επιδοκιμάζουμε; Το θεωρούμε ικανοποιητικό εκλογικό νομοσχέδιο; Γιατί δεν είπε στη Βουλή ότι θα το αλλάξει; Και εκτός από αυτά που δεν είπε, είναι και αυτά που είπε. Ένα χαρακτηριστικό της Δεξιάς και του φασισμού, της χούντας που έχουμε ζήσει, είναι ο κοινοβουλευτισμός και η δημαγωγία. Ο κ. Τσίπρας μάς είπε ότι θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας κάνοντας οικονομία μερικά εκατομμύρια ευρώ από τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, ότι θα καταργήσει τα αυτοκίνητα των βουλευτών. Ωραία, ικανοποιήθηκαν στα καφενεία και θα τον ψηφίσουν οι αφελέστεροι των συμπολιτών μας, αλλά αυτό είναι το θέμα; Και αφού ήθελε να μειώσει τις κοινοβουλευτικές δαπάνες, γιατί δεν είπε ότι θα κάνει τους 300 βουλευτές 150; Τώρα δηλαδή, ένας φτωχός που γίνεται βουλευτής και αποκτά ως εκ τούτου την ανάγκη για αυτοκίνητο, γιατί πρέπει να τρέχει στα χωριά όλη την ημέρα, ενώ τώρα πήγαινε μόνο σπίτι-δουλειά και δουλειά-σπίτι... Δημιουργούμε μια κατάσταση για να είναι τα πλουσιόπαιδα βουλευτές. Δεν έχουμε όλοι την τύχη να έχουμε γονείς εργολάβους της χούντας! Εργολάβοι που πλούτισαν επί χούντας είναι λίγοι... Για να είσαι βουλευτής στην Ελλάδα, πρέπει να είναι ο πατέρας σου εργολάβος της χούντας;»

25

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Παίδων Πεντέλης: «Υλοποιήσαμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στις υποδομές του ΕΣΥ»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εκσυγχρονισμένου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΦΑΡΣΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πολιτική / Θάνος Ντόκος: Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού

«Κατανοούμε τις ανάγκες του πολέμου, αλλά δεν θέλουμε να διεξάγεται στο έδαφός μας. Έχουμε εκλογές που πλησιάζουν, επομένως η αντίδραση της Αθήνας θα είναι πολύ ισχυρή» φέρεται να απάντησε ο Θάνος Ντόκος
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τσίπρα και Καρυστιανού: Εμφανίστηκαν δύο νέα κόμματα και η ΝΔ τσιμπά στις δημοσκοπήσεις

Επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για πολιτική αλλαγή και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που διαφημίζουν ως υπεραπόδοση της οικονομίας, είναι υπεραπόδοση της ακρίβειας»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM