Θερμή υποδοχή Αλέξη Τσίπρα στην Αυστρία

Θερμή υποδοχή Αλέξη Τσίπρα στην Αυστρία Facebook Twitter
8

Στο Μέγαρο της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας της Αυστρίας στη Βιέννη, βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συζητώντας με τον Καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν.

Το αεροσκάφος του Πρωθυπουργού καθυστέρησε να προσγειωθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Βιέννη, αλλά και λόγω της χιονοθύελλας στο αεροδρόμιο.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν στην πλατεία, μπροστά στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, με έντονες επευφημίες, πολλές δεκάδες Ελλήνων και Αυστριακών, φωνάζοντας ενθουσιώδη συνθήματα και φέροντας πλακάτ στα οποία –μεταξύ άλλων- ζητείται η διαγραφή χρέους στην Ελλάδα. Τους συγκεντρωμένους χαιρέτισε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας προς αυτούς τις ευχαριστίες του.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΥΠΡΟΣ

Πολιτική / Αφροδίτη Λατινοπούλου: Αντιδράσεις με ομιλία της - Απήγγειλε ποίημα που δεν αναφερόταν στην τουρκική εισβολή

Η Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησε φωτογραφία που δεν σχετίζεται με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δηλαδή στο τέλος της θητείας μας»

Σε ομιλία του από το Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός έστειλε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «η μακροοικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί ζήτημα για την Ελλάδα»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η Ελλάδα παράδειγμα στην αντιμετώπιση της ακροαριστερής τρομοκρατίας» - Η αναφορά στη 17 Νοέμβρη

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχε αναφερθεί πρόσφατα στον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, στο πλαίσιο διεθνούς διάσκεψης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πολιτική τρομοκρατία
THE LIFO TEAM