ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Το παιχνίδι που έπαιζε η Ζαρούλια στις προγραμματικές δηλώσεις

Το παιχνίδι που έπαιζε η Ζαρούλια στις προγραμματικές δηλώσεις Facebook Twitter
13

Μπορεί τα βλέμματα των διεθνών ΜΜΕ αλλά και των πολιτικών ηγετών παγκοσμίως να ήταν στραμμένα στον Αλέξη Τσίπρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, όμως μια απ' τους 300 βουλευτές που βρισκόταν στα έδρανα της Βουλής προτίμησε να ασχοληθεί με κάτι άλλο. 

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Bild στο μεγάλο ρεπορτάζ της για τις προγραμματικές δηλώσεις βλέπουμε την Ελένη Ζαρούλια, βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του προφυλακισμένου ηγέτη του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, να περνάει την ώρα της με άλλο τρόπο. 

Το παιχνίδι που παίζει στο smartphone της τράβηξε την προσοχή φωτογράφου και η εφημερίδα σημειώνει, ότι η κυρία Ζαρούλια εκπροσωπεί την Ελλάδα και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Ισότητας και Αγώνα Κατά των Διακρίσεων, στην Κομισιόν... 

13

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM