H Miley Cyrus το διασκεδάζει topless στην Χαβάη

H Miley Cyrus το διασκεδάζει topless στην Χαβάη Facebook Twitter
8

Η 22χρονη ποπ σταρ κάνει διακοπές στην Χαβάη και για ακόμη μια φορά δείχνει να ενστερνίζεται το #freethenipple ακόμη και όταν δεν πρόκειται για κάποια φωτογράφηση.

Η Miley Cyrus πέταξε το πάνω μέρος του μαγιό της και μαζί με τον κατά ενός έτους μικρότερο γιο του Άρνολντ Σβατρζενέγκερ, Πάτρικ, βούτηξε στα αφρισμένα νερά του Ειρηνικού χωρίς (μάλλον...) να γνωρίζει πως κάποιος παπαράτσι θα ήταν τριγύρω.

Οι φωτογραφίες είναι η χαρά των σημερινών tabloids που καθόλου δεν νοιάζονται για τις εκλογές στην Ελλάδα και ενώ η ίδια πρόσφατα δήλωσε πως ακόμη δεν μπορεί να προφέρει σωστά το επίθετο του αγοριού της.

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

It's Viral / «Φτάνει πια η βλακεία»: Για αυτό το τραγούδι έγραφαν πως Φοίβος και Βανδή είναι σατανιστές

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε βγει ένα περιοδικό που είχε πρωτοσέλιδο τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή, ισχυριζόμενο πως «εάν το βάλεις ανάποδα, είναι ύμνος στον σατανά»
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια