Εξηγήσεις Σακελλαρίδη για τις δηλώσεις Βαρουφάκη ότι συμφωνεί με το 67% του μνημονίου

Εξηγήσεις Σακελλαρίδη για τις δηλώσεις Βαρουφάκη ότι συμφωνεί με το 67% του μνημονίου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
20

Εξηγήσεις επί των δηλώσεων Βαρουφάκη ότι συμφωνεί με το 60-70% όσων περιέχει το μνημόνιο επιχείρησε να δώσει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνει μεταρρυθμίσεις που αφορούν στο  φορολογικό σύστημα και ότι θέλει να πατάξει τη διαφθορά.


Για τη δήλωση Βαρουφάκη περί μνημονίου είπε ότι η αναφορά έγινε στις ίδιες τις μεταρρυθμίσεις και όχι στο μνημόνιο. «Μεταρρυθμίσεις θα γίνουν με τρόπο που θα βοηθηθεί η ελληνική κοινωνία» τόνισε σε συνέντευξη του στον Αντ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρουφάκης στην κοινή του συνέντευξη με τον Γερμανό ομόλογό του είπε: «Δεν είναι ότι θα πετάξουμε το παρόν πρόγραμμα, εξάλλου το 67% των μέτρων θα τα θέλαμε και εμείς, το πρόβλημα είναι ότι του λείπουν πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις».

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM