O Γ.Βαρουφάκης απαντά σε επίμονο και περίεργο δημοσιογράφο του Guardian στο Twitter

O Γ.Βαρουφάκης απαντά σε επίμονο και περίεργο δημοσιογράφο του Guardian στο Twitter Facebook Twitter
9

Σχεδόν εμμονή έχει αρχίσει να θυμίζει η μανία των ξένων ΜΜΕ για τον νέο Υπουργό Οικονομικών. Κάθε του κίνηση καταγράφεται και κάθε λεπτομέρεια γίνεται είδηση. Οι φωτογράφοι τον καταδίωξαν σήμερα εντός και εκτός Βουλής ενώ εδώ και δύο μέρες το όνομά του είναι η Νο1 αναφορά στο Twitter.

O δημοσιογράφος του Guardian εντόπισε δύο σημερινές φωτογραφίες του Γιάνη Βαρουφάκη από την σημερινή Ολομέλεια και έσπευσε να σχολιάσει το τηλεφώνημα που απαθανατίστηκε.

"Αναρωτιέμαι σε ποιον να τηλεφωνεί ο Γιάνης Βαρουφάκης" ανέφερε ο βρετανός Graeme Wearden. Λίγη ώρα αργότερα ο δημοσιογράφος έλαβε την απάντησή του από τον ίδιο τον Υπουργό ο οποίος απάντησε: "Αφού αναρωτιέστε...με την κόρη μου. Τον πιο αυστηρό κριτή μου"

Ο δημοσιογράφος απάντησε και στοιχηματίζει πως η κόρη του θα είναι πολύ υπερήφανη και ελπίζει πως του σύστησε να ξεκουραστεί λίγο.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ