Τηλέφωνο Ντράγκι στον Τσίπρα τα μεσάνυχτα

Τηλέφωνο Ντράγκι στον Τσίπρα τα μεσάνυχτα Facebook Twitter
2

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, μετά την απόφαση του να μην κάνει δεκτά ως ενέχυρο τα ελληνικά ομόλογα, μια κίνηση που θεωρείται ως κίνησης πίεσης στην Ελλάδα προκειμένου να καταλήξει γρήγορα σε συμφωνία.

Ο Ντράγκι ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα για την απόφαση αυτή, λέγοντας του σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου ότι αυτή δεν επηρεάζει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ελλάδας καθώς ανανεώνει τη ρευστότητα των τραπεζών μέσω του ELA.

Ο Πρωθυπουργός του επισήμανε ότι τον δεσμεύει απόλυτα η πρόσφατη λαϊκή εντολή και βάσει αυτής θα αναζητήσει κοινή συμφωνία με τους εταίρους.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM