Πώς αντέδρασε το twitter στην αναφορά Βαρουφάκη στους ναζί

Πώς αντέδρασε το twitter στην αναφορά Βαρουφάκη στους ναζί Facebook Twitter
23

«Οι Γερμανοί μπορούν να μας καταλάβουν περισσότερο από όλους στην Ευρώπη, μπορείτε να καταλάβετε πως μία κοινωνία που έχει υποστεί τόση κρίση μπορεί να επωάσει το αυγό του φιδιού. Το τρίτο κόμμα στη χώρα είναι ένα ναζιστικο κόμμα. Ο ναζισμός έχει σηκώσει κεφάλι στην Ελλάδα και χρειαζόμαστε τους φίλους μας για να μείνουμε σε σταθερή πορεία και να μη ζήσουμε ξανά περιόδους ύφεσης», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιάνης Βαρουφάκης, στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η αναφορά αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με δημοσιογράφους, αναλυτές  και άλλους χρήστες να τη σχολιάζουν στο Twitter. Πολλοί έκαναν λόγο για μία ιδιαιτέρως τολμηρή κίνηση να αναφερθεί σε αυτό το ευαίσθητο ζήτημα μέσα στο Βερολίνο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην αντίδραση του Σόιμπλε όταν άκουσε τη λέξη «ναζί» από τον Έλληνα υπουργό.

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM