“Χαμός” με tweets βρετανών δημοσιογράφων που ειρωνεύονται το ντύσιμο του Βαρουφάκη

“Χαμός” με tweets βρετανών δημοσιογράφων που ειρωνεύονται το ντύσιμο του Βαρουφάκη Facebook Twitter
43

Eιρωνικά σχόλια από Βρετανούς δημοσιογράφους προκάλεσε η εμφάνιση του Γιάνη Βαρουφάκη στη συνάντηση του με τον Βρετανό ομόλογό του Τζόρτζ Όσμπορν στο Λονδίνο, αλλά και αντιδράσεις από τους χρήστες στα social media για αυτά ακριβως τα σχόλια. Στο στόχαστρο των χρηστών βρέθηκε ο συντάκτης των διεθνών ειδήσεων των Times David Byers ο οποίος συνόδευσε τη φωτογραφία από τη συνάντηση με το εξής σχόλιο: «Ο Τζόρτζ Όσμπορν συζητά με έναν τυχαίο clubber στο δρόμο μετά από ξενύχτι. Ω, μια στιγμή, είναι ο έλληνας υπουργός Οικονομικών».

 

Βρετανοί χρήστες αντέδρασαν στην ειρωνεία του δημοσιογράφου με σχόλια όπως “δεν ήξερα ότι είναι τα fashion news εδώ” ή “Μόνο όμως ένας από τους δύο είναι καθηγητής Οικονομικών. Μάντεψε ποιός...”. Στο παιχνίδι των αντιδράσεων μπήκαν στη συνέχεια και Έλληνες χρήστες που αποδοκίμασαν το βρετανό δημοσιογράφο για το σχόλιο του.

 

Ακόμη πιο επικριτικό ήταν το tweet του Will Martin, οικονομικoύ συντάκτη, ο οποίος έγραψε: «Ο Βαρουφάκης έδειχνε τόσο μη επαγγελματίας φτάνοντας στην Ντάουνιγκ Στριτ. Ασιδέρωτος, το πουκάμισο έξω από τον παντελόνι και ατημέλητο παλτό. Πως μπορεί κανείς να τον πάρει σοβαρά;»

Οι έντονες αντιδράσεις των χρηστών ανάγκασαν τον Μάρτιν να επανέλθει με νέο tweet στο οποίο αναφέρει «Να δέχεσαι επίθεση γιατί πρότεινες πως κάποιος πρέπει να ντύνεται επαγγελματικά σε μια συνάντηση που μπορεί να αποφασιστεί το οικονομικό μέλλον της χώρας του».

“Χαμός” με tweets βρετανών δημοσιογράφων που ειρωνεύονται το ντύσιμο του Βαρουφάκη Facebook Twitter
Τech & Science
43

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM