Καταγγελία για ύβρεις και απειλές σε 9χρονους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Καταγγελία για ύβρεις και απειλές σε 9χρονους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Facebook Twitter
5

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έβρισαν και απείλησαν μέλη της αποστολής της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, που μετέφερε 9χρονα παιδιά για ένα παιχνίδι στη Μηχανιώνα σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα αθλητικών σάιτ. 

"Με ύβρεις και απειλές περίμεναν οπαδοί του ΠΑΟΚ την αποστολή της Σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη που μετέφερε 9χρονα παιδιά (γεννηθέντα το 2006) για ένα παιχνίδι στην Μηχανιώνα" έγραψε το contra. "Οι νεαροί ποδοσφαιριστές όπως είναι λογικό τρομοκρατήθηκαν και οι άνθρωποι της αποστολής του Ολυμπιακού αποφάσισαν να αποχωρήσουν εσπευσμένα από το σημείο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όπως ήταν λογικό τα παρατράγουδα προκάλεσαν τη ματαίωση της αναμέτρησης. Από τον Ολυμπιακό καταδίκασαν το γεγονός τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Καλό θα είναι κάποιοι να ζητήσουν συγγνώμη για αυτή την κάφρικη συμπεριφορά"."

 

Λίγο αργότερα πάντως, το σάιτ PAOK24.gr μετέδωσε πως οι καταγγελίες διαψεύστηκαν:

 

"Κάποιοι θέλουν με το ζόρι να δημιουργήσουν θέμα ενόψη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μιλούν για επεισόδια σε ένα παιχνίδι στη Μηχανιώνα που... ποτέ δεν έγινε. Ποια είναι η πραγματική διάσταση του θέματος.
Στη Μηχανιώνα, λοιπόν, ο Ποσειδώνας είχε καλέσει τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για ένα τουρνουά. Η ίδια σκέψη υπήρχε και πέρσι αλλά πολλοί φίλαθλοι εναντιώθηκαν και το μετέφεραν στη διοίκηση του Ποσειδώνα με αποτέλεσμα η συμμετοχή του Ολυμπιακού να ακυρωθεί. Μάλιστα ο αγώνας ήταν να γίνει δύο μέρες μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα και το κλίμα δεν ευνοούσε κάτι τέτοιο.

Φέτος, οι ίδιοι περίπου φίλαθλοι, κάποιοι είναι και μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας, έμαθαν ότι σήμερα το πρωί στις 9 θα διεξάγονταν στο γήπεδο του Ποδειδώνα ο αγώνας ΠΑΟΝΕ - Ολυμπιακός. Συνολικά οκτώ άτομα βρέθηκαν εκεί και ζήτησαν από τη διοίκηση να μην γίνει το παιχνίδι. Τόνισαν ότι φυσικά και δεν πρόκειται να βρίσουν ή να απειλήσουν τα παιδιά και των δύο ομάδων και ότι σε περίπτωση που οι διοργανωτές επέμεναν στη διεξαγωγή, αυτοί θα στέκονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Στο γήπεδο υπάρχε και περιπολικό της αστυνομίας με δύο αστυνομικούς. Τελικά, αμφότερες οι πλευρές αποφάσισαν το παιχνίδι να μην γίνει και η αποστολή του Ολυμπιακού δεν κατέβηκε καν από το λεωφορείο.

«Δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα», δήλωσε στο PAOK24.com ο υπεύθυνος των ακαδημιών στη Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. «Εμείς επιλέξαμε να μην κατεβεί καν η ομάδα από το πούλμαν και να μην δοθεί συνέχεια στο περιστατικό. Εμείς έχουμε άριστες σχέσεις με όλες τις Ακαδημίες, και φυσικά και με του ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσω του κυρίου Πουρλιοτόπουλου στηρίζει την συνύπαρξή μας και την συνεύρεσή μας στους αθλητικούς χώρους».

Το PAOK24.com απευθύνθηκε και στα μέλη του συνδέσμου της Μηχανιώνας: «Ουδέποτε απειλήσαμε ή βρίσαμε ή επιτεθήκαμε σε παιδιά του Ολυμπιακού ή σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Εχουμε μεταφέρει από παλιά στον Ποσειδώνα ότι δεν επιθυμούμε στον Δήμο μας την παρουσία των ομάδων του Ολυμπιακού γι αυτό και σήμερα ζητήσαμε απλά να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Τίποτα άλλο. Τους είπαμε ότι υπάρχουν τόσες άλλες ομάδες που θα μπορούσαν να έρθουν στο τουρνουά και όχι ο Ολυμπιακός».

Σαφώς και υπάρχει θέμα όταν μια «κόντρα» φιλάθλων φτάνει στις Ακαδημίες και σε παιδιά 7 χρονών, ωστόσο από το να συζητάμε το «εσωτερικό» θέμα της Μηχανιώνας για το αν θέλει ή όχι τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στα τουρνουά της, μέχρι το να βγαίνουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιθέσεις, η διαφορά είναι χαοτική και δεν ευνοεί το ίδιο το ποδόσφαιρο αλλά και το κλίμα λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός."

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM