Νέες προκλήσεις απο βουλευτές της Χ.Α. στην Κρήτη

Νέες προκλήσεις απο βουλευτές της Χ.Α. στην Κρήτη Facebook Twitter
22

Επεισοδιακή ήταν και η σημερινή επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Χ.Α. στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η αστυνομία έστησε οδοφράγματα μεταξύ της συγκέντρωσης της Χ.Α. και της αντισυγκέντρωσης που διοργάνωσαν αντιφασίστες. Μάλιστα κάποια στιγμή οι βουλευτές της Χ.Α. επιχείρησαν να περάσουν το μπλόκο της αστυνομίας για να πλησιάσουν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν για την επίσκεψη τους στο νησί.

Ο Κασιδιάρης διαμαρτυρήθηκε προς τους αστυνομικούς για τις ζημιές που όπως είπε, προκάλεσαν αντιεξουσιαστές σε αυτοκίνητα οπαδών της Χ.Α. εκτοξεύοντασς απειλές και λέγοντας προς τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων «εσείς τον παίζετε».   Μάλιστα έφτασε στο σημείο ενώπιον των αστυνομικών να απειλεί: «Θα τους γ..... όλους. Αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις νεκρούς».

Ο Κασιδιάρης επικαλέστηκε μάλιστα την ελευθερία της έκφρασης, έχοντας εκτός των άλλων στο «παλμαρέ» του κόμματός του το «κατέβασμα» της παράστασης Corpus Christi. Απείλησε δε ότι «αύριο θα γίνει χαμός στη βουλή.»

Αργότερα στη συγκέντρωση ο βουλευτής Παππάς με υπερηφάνεια ξεδίπλωσε το έμβλημα της χούντας, τον αναγεννώμενο φοίνικα με τον στρατιώτη, ενώπιον των συγκεντρωμένων, παραδεχόμενος για πρώτη φορά ανοιχτά την "αδυναμία" της Χ.Α. σε ένα καθεστώς αντιδημοκρατικό, οι πρωτεργάτες του οποίου έχουν καταδικαστεί.

Videο από cretalive

To αντιφασιστικό κίνημα στην Κρήτη έχει κυκλοφορήσει και video με αφορμή την επίσκεψη του κλιμακίου των βουλευτών της Χ.Α. στο νησί.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM