Πανούσης: Ο φράχτης στον Έβρο δεν πρέπει να αφαιρεθεί

Πανούσης: Ο φράχτης στον Έβρο δεν πρέπει να αφαιρεθεί Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
14

Την άποψη ότι ο φράχτης στον Έβρο δεν πρέπει να αφαιρεθεί εξέφρασε ο αν. υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, παρότι προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατά της κατασκευής και «ύπαρξης του».  

Όπως γράφει το tovima.gr, η άποψη αυτή του υπουργού αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις , καθώς οι αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονες την εποχή της κατασκευής του.

Μάλιστα ο ιστότοπος iskra που εκφράζει την «αριστερή πλατφόρμα» του κ. Λαφαζάνη φιλοξένησε δημοσίευμα με τίτλο «Ξεκίνησε η κατασκευή του απάνθρωπου φράχτη στον Έβρο» ενώ και η νυν αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου έχει ταχθεί κατά του φράχτη.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM