Business Insider: Oι ελληνικές τράπεζες γκρεμίζονται

Business Insider: Oι ελληνικές τράπεζες γκρεμίζονται Facebook Twitter
23


Την σημερινή τεράστια πτώση του χρηματιστηρίου και την καταστροφική πορεία των ελληνικών τραπεζικών μετοχών σχολιάζει με νέο δημοσίευμά του το αμερικανικό Βusiness Insider.

"Οι ελληνικές τράπεζες είχαν την χειρότερη μέρα στην ιστορία τους μετά από ένα τριήμερο σφυροκόπημα στο χρηματιστήριο με επίκεντρο τις μετοχές των τραπεζών" αναφέρει το δημοσίευμα.

Ευθύνη για την πτωτική πορεία φέρει σύμφωνα με το Business Insider η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν μοιάζει να λαμβάνει θερμής υποδοχής από τους μετόχους.

Οι τραπεζικές μετοχές έχουν χάσει περισσότερο από το ένα τρίτο της αξίας τους από την Κυριακή 25 Ιανουαρίου αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο επικεντρώνεται στην τεράστια πτώση της μετοχής Πειραιώς την οποία παρουσιάζει και με γράφημα.

Business Insider: Oι ελληνικές τράπεζες γκρεμίζονται Facebook Twitter
23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Κόψτε τα επιδόματα για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Οικονομία / Τράπεζα της Ελλάδος: «Φρένο» σε επιδόματα και pass για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Στο εξής, για κάθε έκτακτη επιχορήγηση, θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί εκ των προτέρων η χρηματοδότηση, επισημαίνει η ΤτΕ - «Θα πρέπει να τεθούν ξεκάθαρες προτεραιότητες κατά τη λήψη πιθανών νέων στοχευμένων μέτρων στήριξης στις πιο ευάλωτες εισοδηματικές ομάδες»
NEWSROOM
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM