Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας"

Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
14
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter

Την στιγμή που στα μέσα σε όλο τον πλανήτη ο Αλέξης Τσίπρας και οι ελληνικές εκλογές ήταν το κυρίαρχο θέμα των τελευταίων 24 ωρών, η Περιστέρα Μπαζιάνα κατάφερε ήδη να προσελκύσει το ενδιαφέρον του μεγαλύτερου και πιο διάσημου περιοδικού μόδας στον πλανήτη.

Η Vogue και ο συντάκτης της Εdward Barsamian έσπευσαν σήμερα να κάνουν τις προτάσεις τους στην σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα με άρθρο που τιτλοφορείται: "Tι πρέπει να φορά η Περιστέρα Μπαζιάνα, η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας."

Το άρθρο με τις στιλιστικές επιλογές της Vogue αναφέρει πως: "Πλέον στην Ελλάδα το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα που εναντιώνεται στην λιτότητα βρίσκεται στην εξουσία, αλλά όπως μια γνωστή παροιμία αναφέρει "Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα, υπάρχει μια μεγάλη γυναίκα".

"Οραματιζόμαστε την ιδανική γκαρνταρόμπα με επιλογές από μια εκλεπτυσμένη παλέτα και αυστηρή ραφή και ενώ η ίδια μοιάζει να αγκαλιάζει τα πλούσια χρώματα και τα έντονα prints, εμείς προτείνουμε τα βασικά κομμάτια από τις χειμερινές συλλογές της επόμενης σεζόν. Όπως αναφέρεται στην συνέχεια, όλα τα παρακάτω σύνολα είναι επιλογές που θα έκανε η Μισέλ Ομπάμα και η καγκελαριος Άνγκελα Μέρκελ και που μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν επανειλημμένα.

Oι πέντε προτάσεις της Vogue που περιλαμβάνουν από Prada μέχρι Alexander McQueen :

Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Marni pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Mary Katrantzou pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Prada pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Balenciaga pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Alexander McQueen pre-fall 2015
Πολιτισμός
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM