ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ανακοίνωση Ν.Δ. για την εμφάνιση της Ζωής στην ορκωμοσία

Ανακοίνωση Ν.Δ. για την εμφάνιση της Ζωής στην ορκωμοσία Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC; Nick Paleologos / SOOC
41

Ανακοίνωση με την οποία επικρίνει την εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην χθεσινή ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει απαράδεκτο το γεγονός, καθώς η κ. Κωνσταντοπούλου έχει προταθεί για Πρόεδρος της Βουλής.

Η ανακοίνωση:
«Απαράδεκτο και πρωτοφανές το γεγονός της παρουσίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία των μελών της κυβέρνησης. Γιατί ως πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να εκφράζει όλα τα κόμματα και τους βουλευτές. Αυτά τα δείγματα γραφής δεν είναι καθόλου καλά!».

41

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Έφτιαξα λογαριασμό μόνο και μόνο για να απαντήσω στην βλακεία που δέρνει τον κόσμο...Η ανακοίνωση λέει "παρουσία" και αναφέρεται στο ότι ο πρόεδρος της βουλής δεν είναι μέλος της κυβέρνησης, άρα η Κωνσταντοπούλου δεν είχε λόγο να παρίσταται στην ορκωμοσία της κυβέρνησης. Σαφώς και δεν αναφέρεται στο τι φόραγε. Απογοήτευση απλά για το νοητικό επίπεδο του κόσμου...(παρεπιπτόντως, δεν είμαι ΝΔ για όσους θα σχολιάσουν)
Face contol στους βουλευτές μας από την συμπαθή ΝΔ? Η κ Σπυράκη στην πόρτα ως πορτέρισσα'Όσοι δεν φορούν κομποσκοίνια και φυλακτά να αποκακρύνονται!Θα πρότεινα και οι υπέρβαροι ως δείγμα οκνηρότητας και υποψία αθέμιτου πλουτισμού να καθερούνται, θα γλυτώναμε έτσι τους από χρόνια γνωστούς Παχύσαρκους και Πανφάγους Βουλευτές-Υπουργούς και ψαροφάγους Πρωθυπουργούς μας......
Υπάρχουν δεκάδες δοβαρά λάθη μέσα στις τρεις πρώτες μέρες Σύριζα και αυτοί πάνε και βγάζουν ανακοίνωση για τη Ζωή. Για λύπηση. Εύχομαι να γεννηθεί σύντομα μια σοβαρή αντιπολίτευση.
Μου αρέσει να βλέπω την Ν.Δ στο φυσικο του περιβάλλον, αξιώματικη αντιπολιτευση, να κριτικαρει ακόμα και για το ντυσιμο.και ζω για την ημέρα που η ΝΔ θα κατηγορήσει τη νεα κυβέρνηση για δικομματισμό.
Ποια ρουχα ρε παιδια; Μερικοι κανετε τον κοπο να διαβασετε ενα κειμενακι 4 γραμμων πριν σχολιασετε, ή βγαζετε συμπερασμα απο τον τιτλο; Ας σοβαρευτουμε πρωτα εμεις και μετα ας εχουμε την απαιτηση να σοβαρευτουν οι αλλοι.
Τα βλέπαμε κάθε μεσημέρι στα κουτσομπολίστικα στην tv τώρα θα τα βλέπουμε και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως... ΕΛΕΟΣ. Σταματήστε τα κατινίστικα και ασκείστε πολιτική. Και οι μεν και οι δεν.
Όντως...Ξέχασε να βάλει κάτι μπλε!!!Τώρα η ΝΔ θα βγάζει ανακοινώσεις για την κοτσίδα του ενός, το σκουλαρίκι του άλλου, το τακούνι δεν μας εξέφραζε και εμάς και τα λοιπά...Δεν μας βγάζετε μια ωραία ανακοίνωση για το πως ρημάξατε την χώρα λέω εγώ; Λέω τώρα!!
Αγαπητη ΝΔ πρεπεινα καταλαβετε οτι οι πολιτικες που ακολουθουσατε τοσα χρονια, που ηταν μονογια τα ματια του κοσμου και σε πειφανειακα μονο θεματα δε θα πιασουν απο δω και μπρος.
Ναι, ως πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να εκφράζει όλα τα κόμματα και τους βουλευτές. Ως πρόεδρος της βουλής όμως πάλι, γιατί είναι κακό να είναι παρούσα στην ορκομωσία της κυβέρνησης;
στην νδ συνεχιζουν το βιολι τους ,δεν εχουν καταλαβει τιποτα ακομα απο οτι εχει συμβει αν συνεχισουν ετσι,τους βλεπω και αυτους στο 4-5 τοις εκατο αν και πιστευω οτι τον Σαμαρα θα τον καθαρισουν οι ιδιοι οι νεοδημοκρατες και δεν θα περιμενουν να φτασουν στα χαλια του πασοκ
Μα πόση υποκρισία μαζεμένη σε δηλώσεις ανθρώπων που κατηγορούν ακόμα και για θρησκευτικά ζητήματα τη νέα κυβέρνηση εν έτει 2015;Googlάρετε την ορκωμοσία της Μαρίας Σταυρινούδη (ΝΔ) τον Σεπτέμβριο του 2014 μιας και μπαίνουμε στο τρυπάκι να ασχολούμαστε για τις στυλιστικές προτιμήσεις. Έλεος.
:), όχι καλέ, η νδ δεν σχολίασε την στυλιστική εμφάνιση, αλλά λέει πως δεν έπρεπε καθόλου να πάει στην ορκομωσία της κυβέρνησης λόγω του νέου της ρόλου ο οποίος πρέπει να είναι ουδέτερος. Πάντως έχει πλάκα όλο αυτό, γιατί μου φαίνεται όλοι γουστάρουμε και άλλη κατρακύλα της παλιάς κυβέρνησης!
Ναι, ενώ οι προηγούμενοι που δεν πήγαιναν δεν είχαν καθόλου παρε-δώσε με το κόμμα τους ούτε αντιμετώπιζαν διαφορετικά τους βουλευτές απο το δικό τους κόμμα.Ήθελα να ξερα εκεί στην ΝΔ έχουν καταλάβει τι έχει γίνει???