"Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας"-Ορθόδοξα πυρά από την ΝΔ

"Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας"-Ορθόδοξα πυρά από την ΝΔ Facebook Twitter
37

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την επιλογή του πολιτικού και όχι θρησκευτικού όρκου. Το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αγνοεί επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων του ελληνικού εθνους».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Μαρία Σπυράκη αναφέρει:

«Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Αγνοεί επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων του Ελληνικού Έθνους, η πορεία του οποίου είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία».

37

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΚΡΑΒΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πολιτική / Γκράβα: «Ας κάνει επιτέλους ο κ. Δούκας τη δουλειά του», λέει η παράταξη του Κ. Μπακογιάννη

«5.000 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί βρίσκονται στον αέρα, χωρίς έναν υπεύθυνο συνομιλητή που να μπορεί να τους παρέχει πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει», τονίζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Πολιτική / Επίσκεψη Ρούμπιο: Η αντιπολίτευση ζητά δεσμεύσεις στη στρατηγική σχέση Ελλάδας–ΗΠΑ, όχι μόνο διακηρύξεις

Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου, η στάση της Ουάσινγκτον απέναντι στην Τουρκία και τα όρια της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στο επίκεντρο της κριτικής της αντιπολίτευσης
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΠΑ

Πολιτική / Μάρκο Ρούμπιο: «Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ μια σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας»

Λίγη ώρα πριν την ομιλία του στην Πνύκα, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ μίλησε για τη σχέση Ελλάδας-Τουρκίας, τους πολέμους σε Ιράν και Ουκρανία αλλά και την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ρούμπιο: «Συμφωνώ μαζί σας, αποτελούμε έναν αναντικατάστατο εταίρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες»

«Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας πυλώνας σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή, αλλά και μία "γέφυρα" μεταξύ της Ευρώπης, της Δύσης, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μέσης Ανατολής και του αραβικού κόσμου, των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Γεραπετρίτης σε Ρούμπιο: F-16 Viper και F-35 αναδεικνύουν την σταθερή αμυντική συνεργασία HΠΑ, Ελλάδας

Αναφερόμενος στην Κύπρο, επισήμανε ότι αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της αρχιτεκτονικής ασφάλειας επισημαίνοντας ότι είναι αναγκαία η επανένωσή της με πυξίδα το διεθνές δίκαιο
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Οι κοινές δηλώσεις Ρούμπιο - Γεραπετρίτη: «Σημαντικός πυλώνας για τη Μεσόγειο η Ελλάδα»

«Συναντιόμαστε σε μια εποχή αλλαγών» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ ο Αμερικανός ομόλογός του επανέλαβε πως η Ελλάδα είναι «σημαντικός εταίρος για τις ΗΠΑ»
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Πολιτική / Στο ΥΠΕΞ ο Ρούμπιο: Η συνάντηση με τον Γεραπετρίτη - Η ατζέντα και η ομιλία στην Πνύκα

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα κάνουν κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο και θα κηρύξουν από κοινού την έναρξη των εργασιών του 6ου Γύρου του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας-ΗΠΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

20 σχόλια
Αυτό το "συνυφασμένη με την Ορθοδοξία" μας 'έφαγε'όλα αυτά τα χρόνια!!! Ας μαζέψουν λίγο τα λογάκια τους εκεί στη ΝΔ. Είναι δικαίωμα του καθένα να πιστεύει ή να μη πιστεύει. Δε θα αποφασίσει η Σπυράκη γι' αυτό..
Ειναι δικαιωμα του να κανει ο,τι θελει ο Τσιπρας.Ακυρο το σχολιο της κυριας Σπυρακη.Αλλα σαν ενεργεια του Τσιπρα εστω συμβολικη δεν λεει επισης τιποτα. Δεν ειναι η εκκλησια το προβλημα μας σαν χωρα.
Παράδοση "κυρία" Σπυράκη είναι και η συνάντηση του απερχόμενου πρωθυπουργού με τον καινούργιο, ώστε να του παραδώσει επίσημα την πρωθυπουργία. Τι έχετε να πείτε γι'αυτό;
Tην κ.Σπυράκη την ψηφίσανε αυτοί που την ψηφίσανε για να είναι στις Βρυξέλλες και να τρώει σοκολατάκια και να πίνει καφέ με την κ. Καϊλή όχι για να κάθεται εδώ και σαν κακιά πεθερά να κρίνει τις λεπτομέρειες. Ο Τσίπρας -που δεν τον ψήφισα- μιλώντας με τον Ιερώνυμο σεβόμενος, αλλά παραμένοντας συνεπής στην ιδέα του, μάλλον αρχίζει καλά. Ακόμα και ο Στ. Μάνος, που Συριζα δεν τον λες, έγραψε: "Αισθάνθηκα την ελπίδα να φτερουγίζει - ξεπερνώντας τις έλλογες ανησυχίες μου - βλέποντας την ορκωμοσία του νεώτερου πρωθυπουργού της Ελλάδας. Καλή μας τύχη".
Άποψή σας frau Σπυράκη.Άσχημα θα ξεκινούσε αν θα έκανε θρησκευτικό όρκο.Και να σας θυμήσω,ότι η παράδοση αιώνων του ελληνικού έθνους είναι ο αρχαίος του πολιτισμός κάτι που προφανώς αγνοείτε.Αφήστε λοιπον να κρίνουμε εμείς ποιά είναι η παράδοση του έθνους οσο εσείς σταυροκοπιέστε στις εκκλησιές.
Ναι γιατι αμα δεν ειναι ο πατερ εκει να δωσει την ευχη θα πεσει φωτια να μας καψει, που στο κατω κατω ειναι δικαιωμα του τι θα κανει. Τι προκαταληψεις εχει ο κοσμος στις μερες μας.
Ευτυχώς οι εκλογές απέδειξαν ότι ο λαός η τουλάχιστον πολύ μεγάλο μέρος του και κυρίως νεολαία σιχάθηκαν πια αυτό το θέατρο με την θρησκεία. Να ρημάξουμε δηλαδή την Ελλάδα, αλλά με ευλογία του Θεού!Πάντα! Γι'αυτό όλοι οι "καλοί χριστιανοί" πρώτοι πρώτοι στην εκκλησία και μετά πάνε να συζητήσουν τα νέα σχέδια περί προσεχώς κλεμμένου πλούτου.Πραγματικά αηδιάζω να βλέπω παραστάσεις "ευτυχισμένων" δεξιών οικογενειών που πάνε μαζί εκκλησία, τρώνε μαζί και "η ζωή είναι τοοοοσο ωραία"!!!Και όταν δεν υπάρχει το κατάλληλο κοινό αρχίζουν τα εγκλήματα!Η Σπυράκη να πάει να κάνει life style εκπομπή με την Ιακωβίδου μαζί!!Άντε, αργείτε κορίτσια!
Η κυρία Σπυράκη εχει δίκιο! Άλλωστε μιλώντας για το δικάιωμα στην προσωπική ελευθερία επιλογών (https://www.facebook.com/MSpyraki/posts/705416759511734) αναφερόταν στον λόγο που πρέπει να πληρώνουμε εμείς το βύσμα υιο Ζαγορίτη σαν "επιστημονικό της συνεργάτη"... κι όχι για τον σεβασμό στο δικαίωμα επιλογή του καθενός στην πίστη.Εξάλλου είδαμε και του θεοσεβούμενους ...
Απο την μια η Σπυράκη δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα στην ανεξηθρησκεία (και παίζει το παιχνίδι του λαικισμού). Απο την αλλή ο Τσίπρας πετούσε προεκλογικά λευκά περιστέρια και επισκεπτόταν Άγιο Όρος (και έπαιζε το παιχνίδι του λαικισμού)Από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις "ιτ σμελς"
Όταν ορκίζεσαι πρέπει και να τηρείς τον όρκο σου. Και επειδή δεν έχω δει μέχρι τώρα καταστροφές λόγω "αμαρτίας" των προηγούμενων, για να δοκιμάσουμε και τον όρκο που αναφέρεται στο κράτος, τον λαό και την πραγματικότητα.
1ον : Η Σπυράκη έθιξε κάτι που αποτελεί προσωπική επιλογή. Συνεπώς μιλάμε για κακοήθεια.2ον : Ο Τσίπρας προεκλογικά πετούσε περιστέρια σε αγιασμούς, κάτι που της Σπυράκη της διέφυγε. Άρα μιλάμε για επίδειξη ανικανότητας στη δουλειά της.3ον : Ισχύει πως ο όρκος για την εκκλησία είναι αμαρτία ; Γιατί αν ισχύει, μιλάμε και για κακή χριστιανή, γεγονός που θα προκαλούσε αποπληξία στον αρχηγό !!!
Η αθλιοτητα σ'ολο της το μεγαλειο, υπαρχει κανας αγραφος νομος πουθενα στην Ελλαδα που αναφερει πως ο Ελληνας πρωθηπουργος πρεπει να ειναι χριστιανος ορθοδοξως? Κ.Σπυρακη γουστο του & καμαρη του που ειναι αθεος ο Κ.Τσιπρας πολη καλα κανει τουλαχιστον αυτος δε προσποιειται σαν ολους τους αλλους που ηταν & καλα χριστιανοι & ρημαξαν, κλεψανε & λεηλατησαν τη χωρα ολα αυτα τα χρονια, & η θρησκευτικη πιστη δε θεωρητε προσων για να κυβερνησει καποιος μια χωρα & να ασκησει επαρκως τα καθηκοντα του, αηδια ποια μ'αυτους τους θρησκολαγνους σ'αυτη τη χωρα.
θα πρεπει να ηταν τραγικη για την κυρια Σπυρακη και πολλους αλλους η στιγμη που συνειδητοποιησαν οτι....HOLY FUCK!! δεν ειναι ολοι χριστιανοι ορθοδοξοι σε αυτη την χωρα...ελεος...