Καρχαρίας-τέρας αλιεύτηκε στην Αυστραλία

Καρχαρίας-τέρας αλιεύτηκε στην Αυστραλία Facebook Twitter
7

 

Καρχαρίας-τέρας αλιεύτηκε στην Αυστραλία Facebook Twitter

Ένας καρχαρίας-τέρας μήκους 6 μέτρων με σώμα χελιού και ουρά καρχαρία αλιεύτηκε στα ανοιχτά της Βικτόρια στην Αυστραλία. Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για “ζωντανό απολίθωμα”, καθώς οι πρόγονοι του χρονολογούνται πριν από 80 εκατομμύρια χρόνια.



Ο καρχαρίας που έχει στο στόμα του 300 δόντια ζει σύμφωνα με τους επιστήμονες σε βάθος 4 χιλιάδων μέτρων.


"Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 30 χρονια που είμαι στη θάλασσα", είπε ο ψαράς που τον αλίευσε. "Το κεφάλι ήταν σαν κάτι από μια ταινία τρόμου. Ήταν αρκετά τρομακτικό πραγματικά," δήλωσε στην εφημερίδα Herald.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Διεθνή / Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Barfield άνοιξε πυρ ενώ στο σκάφος επέβαιναν δύο παιδιά δημοτικού, και σε άλλη, παρουσία περισσότερων από δώδεκα πελατών.
LIFO NEWSROOM
Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM