ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Mόνο η DeGeneres θα μπορούσε να απαντήσει έτσι σε άρθρο που την κατηγορεί για gay ατζέντα

Mόνο η DeGeneres θα μπορούσε να απαντήσει έτσι σε άρθρο που την κατηγορεί για gay ατζέντα Facebook Twitter
1

Πρόσφατα η Ellen DeGeneres βρέθηκε στο στόχαστρο του πάστορα Larry Tomczak.

Ο Tomczak έγραψε ένα άρθρο στην εφημερίδα The Christian Post αναφέροντας στον τίτλο πως ο κόσμος πρέπει να αφυπνιστεί για την gay χιονοστιβάδα στους τηλεοπτικούς του δέκτες.

Στο άρθρο του πάστορα αναφέρεται πως μεταξύ άλλων, η Ellen DeGeneres προωθεί την gay ατζέντα της και προσπαθεί να "προσηλυτίσει" νεαρά παιδιά στην ομοφυλοφιλία γιορτάζοντας δημοσίως το γεγονός πως και η ίδια είναι λεσβία. Εκτός από την παρουσιάστρια, ο πάστορας επιτέθηκε και σε διάσημα τηλεοπτικά σίριαλ όπως το Glee και το Modern Family για τους υπερβολικά ομοφυλόφιλους χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν.

Αρχικά η DeGeneres του ζήτησε να βγάλει τα εισαγωγικά από την λέξη παντρεμένη που χρησιμοποίησε για εκείνη και του εξήγησε πως απλά είναι παντρεμένη...χωρίς εισαγωγικά.

Η συνέχεια γίνεται ακόμη πιο απολαυστική!

It's Viral
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Παρα πολυ εξυπνη γυναικα. Η μονη μου ενσταση ειναι, αν δει κανεις το βιντεο, στο 0:52 που σκαει αυτο παιχνιδακι που βγαζει κομφετι λεγοντας "i am gay"..σε κεινη τη φαση το κοινο πανηγυριζει και εξαστιαζεται ενω εγω προσωπικα το αντιληφθηκα σα χιουμορ απο μερια της. Αυτο μου δειχνει κατι για τον αμερικανικο λαο και ας ειναι ρηχο το συμπερασμα μου.Οτι αντιλαμβανονται τη διαφορετικοτητα σαν κατι που ειναι πολυ ουαου και σου λενε και μπραβο.Δεν υπαρχει αναγκη και ουτε λογος για κατι τετοιο..Το θεμα ειναι ολοι οτι ειμαστε ανθρωποι που τρωμε φλερταρουμε επικοινωνουμε και κανουμε οτι θελουμε..Και το πιο σημαντικο πραγμα απο ολα ειναι να εισαι ελευθερος χωρις να δεχεσαι καμια κριτικη και κανενα ρατσιμο για τον κοσμο που θες να χτισεις εσυ και για το πως φανταζεσαι τη μοναδικη αυτη ευκαιρια που σου δοθηκε να υπαρχεις.