Οι Anonymous χάκαραν site τζιχαντιστών

Οι Anonymous χάκαραν site τζιχαντιστών Facebook Twitter
3
Οι Anonymous χάκαραν site τζιχαντιστών Facebook Twitter

Μετά την ανακοίνωσή ενός online πολέμου εναντίον των ισλαμιστών εξτρεμιστών, στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, η ομάδα χακτιβιστών Anonymous ανακοίνωσε χθες ότι κατάφερε τον πρώτο της στόχο.

Ενώ η ομάδα δεν έχει σαφή ηγεσία ή βάση, ένας λογαριασμός στο Twitter υπό την ονομασία @OpCharlieHebdo που δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες πόσταρε ένα tweet σύμφωνα με το οποίο οι Anonymous κατάφεραν να "κατεβάσουν" ένα γαλλικό site που συνδέεται με εξτρεμιστές ισλαμιστές.

Το Ansar-alhaqq.net ήταν "κατεβασμένο" για πολλές ώρες και τώρα το λινκ φαίνεται να οδηγεί σε μια σελίδα αναζήτησης με το όνομα Duck Duck Go.

Τech & Science
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Τech & Science / Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Μια σειρά μικρού μήκους ταινιών, δημιουργημένων με τεχνητή νοημοσύνη από ερωτικά περιοδικά πριν από 50 χρόνια, παρουσιάστηκε στο περιθώριο των Καννών και προβάλλεται στο Cultpix, με κυκλοφορία σε Blu-ray και περιορισμένη έκδοση VHS.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
Η AI ανέβηκε στο βήμα της αποφοίτησης και οι φοιτητές τη γιούχαραν

Τech & Science / Η AI ανέβηκε στο βήμα της αποφοίτησης και οι φοιτητές τη γιούχαραν

Σε τελετές αποφοίτησης στις ΗΠΑ, η λέξη AI προκάλεσε γιουχαΐσματα. Για αρκετούς νέους, η τεχνητή νοημοσύνη ακούγεται λιγότερο σαν υπόσχεση και περισσότερο σαν απειλή για τη δουλειά τους.
THE LIFO TEAM