ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Σαμαράς: Πάρα πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του φράχτη στον Έβρο

Σαμαράς: Πάρα πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του φράχτη στον Έβρο Facebook Twitter
4

«Πάρα πολύ ικανοποιητικά» χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του φράχτη στον Έβρο ο Πρωθυπουργός, ως προς την αποτροπή εισόδου μεταναστών στο ελληνικός έδαφος. Όπως είπε ο κ. Σαμαράς η διέλευση παράτυπων μεταναστών είχε αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις.

«Αυτό έχει πια αποτραπεί. Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει. Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ο Πρωθυπουργός, που δήλωσε αισιόδοξος για τις εκλογές,  επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο στον συνοριακό σταθμό με την Τουρκία, στις Καστανιές, όπου χαιρέτησε προσωπικά τους Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούν στο φυλάκιο και στη συνέχεια προχώρησε μέχρι τη συνοριακή γραμμή. Εκεί συναντήθηκε με  τον Τούρκο νομάρχη της περιοχής της Αδριανούπολης και τον επικεφαλής της στρατιωτικής δύναμης του τουρκικού φυλακίου και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

4

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECONOMIST

Πολιτική / Αντιπαράθεση Νταβούτογλου-Χατζηβασιλείου για Κύπρο: «Η Τουρκία καταλαμβάνει παράνομα το ένα τρίτο»

Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε όταν ο Αχμέτ Νταβούτογλου επανέλαβε ότι η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο είναι «δίκαιη», με τον υφυπουργό να τον διακόπτει, καλώντας την Άγκυρα να αποδεχθεί την πραγματικότητα
THE LIFO TEAM