Καλάσνικοφ και βαρύς οπλισμός στην γιάφκα Ξηρού

Καλάσνικοφ και βαρύς οπλισμός στην γιάφκα Ξηρού Facebook Twitter
5

Κατά τη σύλληψή του το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγούσε ποδήλατο, είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του αφήνοντας μακρύ μαλλί, μούσι, γυαλιά και πάνω του έφερε ένα πιστόλι, 13 σφαίρες στη γεμιστήρα και μία σφαίρα στη θαλάμη.

Ωστόσο περισσότερο οπλισμό βρήκαν οι αστυνομικοί που από το απόγευμα ερευνούν το σπίτι που είχε νοικιάσει στην Ανάβυσσο. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες στο σπίτι βρέθηκαν όπλα καλάσνικοφ, τμήμα τμήμα αντιαρματικού όπλου, σάκοι με άμμο και εκρηκτικά. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα μεγάλο σφραγισμένο κιβώτιο το οποίο μεταφέρεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά που θα επιβεβαιώσουν τα ευρήματα.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM