Τατσόπουλος: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και η Χ.Α. με λέει αδελφή»

Τατσόπουλος: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και η Χ.Α. με λέει αδελφή» Facebook Twitter
60

Άλλη μια δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου έρχεται να δημιουργήσει μια «αθηναϊκή» αναστάτωση, καθώς σε συνέντευξη του στο περιοδικό Crash, ο βουλευτής και συγγραφέας δηλώνει: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και η Χ.Α. με λέει αδελφή!!!».

«Δηλαδή, τι άλλο να πω; Τώρα, στα γεράματα, να βγάζω φωτογραφίες με τα παιδιά μου ή με τις συζύγους μου, για ν’ αποδείξω ότι δεν είμαι «αδερφή» στους φασίστες που τους βολεύει, γιατί όταν είσαι κακός στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σε όλα κακός. Δηλαδή, να είσαι και ηλίθιος και «αδερφή» και τραμπούκος και μοχθηρός και όλα» προσθέτει ο-πολυγραφότατος στο Facebook πλέον- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ήδη έχει αναρτήσει στη σελίδα του και σχόλιο επί των λεγομένων του στο περιοδικό: «Σιγά τη μεγαλόπολη».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις όμως, έπειτα από τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου τμήματος από τη συνέντευξη, καθώς το περιοδικό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, ο Π.Τατσόπουλος, είπε, ότι από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε αυτό το σχήμα λόγου για να την πλασάρουν. «Βεβαίως, μεγάλο παιδί είμαι, θα έπρεπε να το περιμένω -όπως και τον παρεπόμενο κανιβαλισμό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας».

Όσο για τα επικριτικά σχόλια στη συνέντευξη, ο βουλευτής και συγγραφέας σχολιάζει: «Βαράτε, βαράτε... Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου».

Τατσόπουλος: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και η Χ.Α. με λέει αδελφή» Facebook Twitter

Εν τω μεταξύ ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε ανεβάσει και ένα σχόλιο με αφορμή τη δίωξη στην κόρη του πρύτανη Γ. Μπαμπινώτη που επίσης δημιούργησε αντιδράσεις.

«Υπάρχει νέμεση για τους ταρτούφους, που στηρίζουν την καριέρα τους στο γλείψιμο»

Αφού αρχικώς εύχεται, να «είναι μια ακόμη πλεκτάνη η υπόθεση», στη συνέχεια κάνει λόγο για "κάποιου είδους νέμεση για ταρτούφους και υποκριτές που στηρίζουν όλη τους την καριέρα στο γλείψιμο.»

 

Τατσόπουλος: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και η Χ.Α. με λέει αδελφή» Facebook Twitter

Το post του Πέτρου Τατσόπουλου αναφέρει:

«Να διευκρινίσω ευθύς εξ αρχής ότι δεν αισθάνομαι χαιρεκακία με την είδηση αυτή -και μακάρι να αποδειχτεί ότι είναι μια ακόμη πλεκτάνη. Δεν μου βγάζεις πάντως από το μυαλό -εάν λάβω υπόψη μου πολλά, κυρίως αμερικανικά (αλλά όχι μόνο) παραδείγματα, με πιο πρόσφατη την περίπτωση Πετρέους- ότι υφίσταται κάποιου είδους νέμεση για τους ταρτούφους, εκείνους τους υποκριτές που στηρίζουν όλη τους την καριέρα στο γλείψιμο και το κανάκεμα της εξουσίας, καθώς και στην κολακεία μιας ανυπόφορα συντηρητικής μικροαστικής κοινής γνώμης. Αν υπάρχει Θεός, ναι, είναι χιουμορίστας.»

60

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Καθολου χαιρεκακος...θα ελεγε καποιος οτι ουτε καν ενδομυχα δεν το ευχεται...εστω και λιιιιιγο να καταδικαστει η καθηγητρια μονο και μονο για να πει μετα: "Παρτα Μπαμπινιωτη συντηρητικε!σου βγηκε η κορη λεσβια"....για μισο λεπτο...α!ναι! το εκανε και χωρις το πορισμα της δικαιοσυνης....στην αρχη τον συμπαθουσα, αλλα τον τελευταιο καιρο μου φαινεται οτι τεινει προς αυτην την αντιπαθητικη αριστερη γραφικοτητα που κανεναν δεν ελκυει...
Δεν εκφέρω γνώμη για τη κόρη του Μπαμπινιώτη - δεν είμαι δικαστής - αλλά αυτός ο Τατσόπουλος τελικά όσο πάει και περισσότερο μου θυμίζει κατίνα του μαχαλά που θάβει τις γειτόνισες. Κρίμα, γιατί το 1821 το είχα παρακολουθήσει στον Σκάι και μου άφησε καλές εντυπώσεις...