Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Νίκος Ρωμανός

Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Νίκος Ρωμανός Facebook Twitter
62

Όπως ενημέρωσε λίγο νωρίτερα ο διευθυντής του νοσοκομείου Γεννηματάς, ο Νίκος Ρωμανός διέκοψε την απεργία πείνας και δίψας, αμέσως μετά την είδηση της τροπολογίας που θα του επιτρέπει την φοίτηση με το βραχιολάκι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ εξασθενημένος, ωστόσο αναμένεται να κάνει ανακοίνωση εντός της ημέρας. Η σίτισή του γίνεται υπό την επίβλεψη των γιατρών του.

Ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης μιλά αυτή την ώρα σε ραδιοφωνικό σταθμό και ανέφερε πως πρέπει μετά από 31 μέρες απεργίας πείνας να ακολουθηθεί προσεκτική αγωγή ώστε να μην υπάρξουν βλάβες.

Η βελτιωμένη τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου που κατέθεσε στη βουλή θέτει ως προϋπόθεση
για την παραχώρηση άδειας με ηλεκτρονική επιτήρηση να έχει παρακολουθηθεί το 1/3 των μαθημάτων και των εργαστηρίων επί ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο μέσα από τις φυλακές.

Ελλάδα
62

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Ελλάδα / Μονεμβασιά: «Το τελεφερίκ αποδείχτηκε ανεπαρκώς σχεδιασμένο» καταγγέλλει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων υποστήριξε ότι η κατασκευή του εναέριου αναβατορίου (τελεφερίκ) είναι σε αδιέξοδο σημείο και το έργο έχει απομακρυνθεί από τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης
THE LIFO TEAM