Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Νίκος Ρωμανός

Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Νίκος Ρωμανός Facebook Twitter
62

Όπως ενημέρωσε λίγο νωρίτερα ο διευθυντής του νοσοκομείου Γεννηματάς, ο Νίκος Ρωμανός διέκοψε την απεργία πείνας και δίψας, αμέσως μετά την είδηση της τροπολογίας που θα του επιτρέπει την φοίτηση με το βραχιολάκι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ εξασθενημένος, ωστόσο αναμένεται να κάνει ανακοίνωση εντός της ημέρας. Η σίτισή του γίνεται υπό την επίβλεψη των γιατρών του.

Ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης μιλά αυτή την ώρα σε ραδιοφωνικό σταθμό και ανέφερε πως πρέπει μετά από 31 μέρες απεργίας πείνας να ακολουθηθεί προσεκτική αγωγή ώστε να μην υπάρξουν βλάβες.

Η βελτιωμένη τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου που κατέθεσε στη βουλή θέτει ως προϋπόθεση
για την παραχώρηση άδειας με ηλεκτρονική επιτήρηση να έχει παρακολουθηθεί το 1/3 των μαθημάτων και των εργαστηρίων επί ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο μέσα από τις φυλακές.

Ελλάδα
62

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM