"Τον χτύπησα γιατί έβρισε την άρρωστη μάνα μου!"

"Τον χτύπησα γιατί έβρισε την άρρωστη μάνα μου!" Facebook Twitter
33

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε ο αστυνομικός που κατεγράφη από την κάμερα του Reuters να επιτίθεται σε συλληφθέντα κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια το Σάββατο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός υποστήριξε ότι την αντίδρασή του προκάλεσε ο διαδηλωτής και οι ύβρεις προς την μητέρα του.

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ που όπως αναφέρεται προσήλθε αυτοβούλως στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μετά την ένορκη διοικητική εξέταση που διατάχθηκε υποστήριξε πως η μητέρα του είναι άρρωστη και πως έχασε την ψυχραιμία του ακούγοντας τις βρισιές.

Το επίμαχο βίντεο

Ελλάδα
33

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM