Τσαουσόπουλος για Σύρους απεργούς πείνας: "Στο διάολο -Να φύγει η κουρελαρία, να ξεβρομίσει ο τόπος

Τσαουσόπουλος για Σύρους απεργούς πείνας: "Στο διάολο -Να φύγει η κουρελαρία, να ξεβρομίσει ο τόπος Facebook Twitter
31

«Κουρελαρία που βρομίζει το Σύνταγμα» χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής του Radio Deejay Μιχάλης Τσαουσόπουλος τους Σύρους πρόσφυγες που πραγματοποιούν απεργία πείνας στο Σύνταγμα.

Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε αναφερόμενος στους Σύρους προκάλεσαν αντιδράσεις και σχολιάζονται στα social media. Aν και η επίμαχη εκπομπή "Breakfast στα FM" κατέβηκε από το Youtube, υπήρξαν χρήστες που αποθήκευσαν το υλικό και το αναπαραγάγουν επικρίνοντας τους βαριούς χαρακτηρισμούς.

«Να περπατάω στην Αθήνα, να πηγαίνω σε σοβαρό ραντεβού και να βλέπω την κουρελαρία» ανέφερε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ο οποίος συνέχισε λέγοντας «Έλα να τελειώνουμε, να ξεβρομίσει ο τόπος ».

 

To επίμαχο σημείο της εκπομπής

 

 

31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΙΜΙ ΚΙΜΕΛ ΗΠΑ FCC ABC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Κόπηκε» συνέντευξη με υποψήφιο των Δημοκρατικών - Καταγγέλλει πολιτική παρέμβαση

Ο παρουσιαστής λέει ότι η αμερικανική ρυθμιστική αρχή έχει παρέμβει στις συντακτικές επιλογές της εκπομπής και του ABC, ενώ ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τις καταγγελίες
THE LIFO TEAM
«Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

TV & Media / «Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας εποχής του ιστορικού προγράμματος, ο πρώην διευθυντής σύνταξης Γκάι Καμπανίλε περιγράφει μια σύγκρουση για το ποιος ελέγχει τη δημοσιογραφία του CBS.
THE LIFO TEAM
Το South Park μετονομάζεται σε «South America» για τη νέα σεζόν

TV & Media / Το South Park μετονομάζεται σε «South America» - Η σατιρική σειρά τρολάρει ξανά τον Τραμπ

Με μια νέα καυστική ανακοίνωση, οι δημιουργοί του South Park βαφτίζουν τη σειρά «SOUTH AMERICA», σατιρίζοντας την εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με τις μετονομασίες γεωγραφικών περιοχών σε «America»
THE LIFO TEAM
Μια κούκλα μιλά για σεξ μέσα στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουκρανίας

TV & Media / Μια κούκλα μιλά για σεξ μέσα στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουκρανίας

Μια κούκλα, μια εθνική βιβλιοθήκη και οι ερωτήσεις για το σεξ που συνήθως μένουν εκτός τηλεόρασης. Το «The First Time» είναι η νέα ουκρανική σειρά που φέρνει μαζί χιούμορ, σώμα, σχέσεις και σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM