ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι φήμες (και 17 αντιδράσεις των φανς) για την αναβολή της συναυλίας του Morrissey

Οι φήμες (και 17 αντιδράσεις των φανς) για την αναβολή της συναυλίας του Morrissey Facebook Twitter
The more you ignore us, the closer we get!
3

Πώς είναι δυνατόν απλώς να έχασε το αεροπλάνο; Και γιατί δεν παίρνει το επόμενο, θα τον περιμένουμε. Μήπως αρρώστησε και δεν μας το λέει; Μήπως φοβήθηκε την ένταση που αναμένεται να υπάρξει στην Αθήνα για την επέτειο του Αλ. Γρηγορόπουλου;

Πολλές θεωρίες συνωμοσίες προκλήθηκαν και γιγαντώθηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά σχετικά με τους λόγους της αναβολής.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι δεν αναβλήθηκε η συναυλία λόγω χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων: Μια χαρά ήταν οι πωλήσεις και θα ήμασταν πάρα πάρα πολλοί απόψε στο γήπεδο του Τάε κβο ντο. 

Κάποιοι θυμήθηκαν την αναβολή της συναυλίας των Depece Mode πριν αρκετά χρόνια, όπου λίγο πριν να βγουν στη σκηνή ειπώθηκε ότι ο τραγουδιστής τους είχε ιατρικό πρόβλημα, νομίζω γαστρεντερίτιδα. Έφαγε μεγάλο δούλεμα, και μεγάλο κράξιμο - όλοι όμως πήραν τα λόγια τους πίσω ντροπιασμένοι όταν λίγο καιρό αργότερα αποκαλύφθηκε ότι στην πραγματικότητα τον ταλαιπωρούσε ο καρκίνος στην ουροδόχο κύστη του. 

Οπότε είναι λογικό πάντα να σκέφτεται κανείς τα χειρότερα όταν ακούει για μια αναβολή, όμως πιστεύω ότι αν ήταν θέμα υγείας θα το έλεγε - και όλοι θα το κατανοούσαμε! Έχει ακυρώσει πολλές φορές για λόγους υγείας τα τελευταία χρόνια, πριν καν πάθε καρκίνο. (Το καλοκαίρι, όταν ακύρωσε όλη την αμερικανική του περιοδεία, κάποιος έγραψε: "Σε λίγο όπως το βλέπω, ο Morrissey θα μας ακυρώσει και τα Χριστούγεννα!")

Υπάρχει ένα άρθρο που με κάθε λεπτομέρεια περιγράφει όλες τις ακυρώσεις σε περιοδείες που έχει κάνει ποτέ ο Morrissey απ' το 1992 μέχρι σήμερα (ή μάλλον μέχρι χτες). 18 περιοδείες υπέστησαν μεμονωμένες ή μαζικές ακυρώσεις και αναβολές - προσοχή, όχι 18 συναυλίες, 18 περιοδείες, οι συναυλίες είναι υπερπολλαπλάσιες.

Όταν ξεκινάει τις περιοδείες λοιπόν είναι μάλλον υπερφιλόδοξος! Λέει "Πάμε να γυρίσουμε όλο τον κόσμο! Ελλάδα; Ναι! Φινλανδία; Πάμε! Ζουαζιλάνδη; Γιατί όχι, φύγαμε!". Και μετά αρχίζει να ακυρώνει...

"Έτσι είναι όμως οι μεγάλες αγάπες", μου είπε μόλις ένας σοφός φίλος, "παιδεύουν". 

Και αξίζουν, παρ΄όλα αυτά. 

****

Να μερικές απ' τις αντιδράσεις των φανς, στην σελίδα της συναυλίας στο Facebook:

1) Stop me if you think you've heard this one before...

2) Eftixos pou ksana kitaksa sto facebooc ....lipame kai stenaxoritika ,elpiso o Morrissey na einai kala .....

3) eplizw na einai pragmati auto kai na mhn einai 8ema ugeias..

4) Εμεις οι μαλακες που κατεβηκαμε στην Αθηνα απο Θεσσαλονικη τι θα κανουμε δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυριο να φανταστουμε...... (Έλαβε δύο απαντήσεις: "Έχουμε ωραία καλαμάκια εδώ." "Και φοβερα κασερια!"

5) Κάπου θα εχει scorpions να παμε..

6) kathisterise i ryan air logw ypertyxerou sti lottaria tis

7) Αυτά παθαίνεις άμα είσαι χορτοφάγος.

8) Την πτήση ελπίζω να την έχασε επειδή ήτανε λιώμα, αλλιώς δεν του το συγχωρώ!!

9) Γιαυτό αγαπάμε Μοz. Γιατί μέχρι να τον δεις πανω στη σκηνή ποτέ μα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα παίξει! Μοz rules!

10) ρε παιδιά! στο τσακ θα φεύγαμε από επαρχία για Αθήνα!!! τι ώρα θα ερχόταν Ελλάδα εννέα παρά τέταρτο; πάμε καλά;

11) Με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ταλαιπωρία που θα τρώγαμε μέχρι να φτάσουμε στο χώρο της συναυλίας δεν είναι και τόσο άσχημα τα νέα... Αρκεί να μην ματαιωθεί και να ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία.

12) τωρα ειναι καπου εκει στο πουθενα με μια βαλιτσα και ενα μπουκαλι κ τραγουδα 

13) Που να στείλω τις γλαδιόλες τώρα?

14) Ας πάρει την επόμενη πτήση ή να δανειστεί το Jet του Bono, εμείς θα τον περιμένουμε

15) The more you ignore us, the closer we get!

16) Oι διοργανωτές ανέβαζαν φωτογραφίες στις 3 μ.μ. από τη σκηνή της συναυλίας. H πτήση δε θα κάνει κανά 5ωρο να έρθει από Δουβλίνο? συμπέρασμα σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα: ή οι διοργανωτές ειδοποιήθηκαν καθυστερημένα ή είχε προγραμματιστεί να φτάσει κατά τις 8 στην Αθήνα και να μεταφερθεί με ελικόπτερο του στρατού καθώς λόγω Νταβούτογλου δε θα πέταγε και τίποτα άλλο σήμερα. Ή θα μάθουμε την αλήθεια όταν αποχαρακτηριστούν τα αρχεία της CIA σε καμιά 50ριά χρόνια.

17) μαλάκα μου τόση γκρίνια να την κάνατε και σε άλλα θέματα και τι στον κόσμο

****

ΥΓ. Την προηγούμενη φορά που προσπάθησα να τον δω, το καλοκαίρι στην Νέα Υόρκη, διάφορα πράγματα συνέβησαν. Πρώτα, δυο μέρες πριν τη συναυλία, διαπίστωσα ότι τα εισιτήρια για τη συναυλία του που είχαμε αγοράσει μήνες πριν, ήταν μεν για την Νέα Υόρκη, όχι όμως την πόλη, αλλά την ευρύτερη πολιτεία - και συγκεκριμένα σε μια περιοχή στα σύνορα με Καναδά (στους καταρράκτες του Νιαγάρα). Έπρεπε να ταξιδέψουμε 11 ώρες για να πάμε στην άλλη άκρη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, αλλά μετά συνέβη το δεύτερο πράγμα: Η συναυλία ακυρώθηκε λόγω ασθένειας. 

Εδώ και εβδομάδες φοβόμουν ότι κάτι θα γινόταν και σήμερα, αλλά όσο οι μέρες περνούσαν και τίποτα κακό δεν γινόταν, ανακουφιζόμουν. Ήρθαμε με το ΚΤΕΛ 7 ώρες απ' την Θεσσαλονίκη, ετοιμαστήκαμε, σίγουροι ότι είναι πολύ αργά για να αλλάξει οτιδήποτε, και τότε...

Τέλος πάντων, να είναι καλά ο άνθρωπος και τον περιμένουμε όποτε μπορέσει. Εμείς, καλώς ή κακώς, εδώ θα είμαστε... 

:)

Οι φήμες (και 17 αντιδράσεις των φανς) για την αναβολή της συναυλίας του Morrissey Facebook Twitter
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Αναβλήθηκε και η αυριανή προγραμματισμένη συναυλία στην Κων/λη.'Remember me,forget my fate" έλεγε μια βδομάδα πριν στο τέλος της συναυλίας στο Λονδίνο.Προφανώς υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα που ίσως δεν γνωρίζουμε και κρατήσουμε λίγο ενθουσιασμό όταν ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.Και να νιώσουμε ευγνώμονες και τυχεροί όταν έρθει εκείνη η ώρα
καλα, ημουνα βεβαιη..για καποιο λογο το περιμενα. Και σκεφτειτε, οτι τον ειχα δει στο Λονδινο το 2000!!! Ηδη απο τοτε ειχε καταθλιψη, μπαινοβγαινε σε κλινικες, και φαινοταν εντονα και στη δουλεια του. Πολυ κατω του μετριου η συναυλια, μεγαλη απογοητευση για μενα...
Η συναυλία στο Δουβλίνο ήταν στις 01/12. Χρόνος υπήρχε για να έρθει εγκαίρως. Ελπίζω να μην είναι θέμα υγείας. Από κει και πέρα θυμός για την διοργάνωση και μεγάλη απογοήτευση που δεν θα τον δούμε απόψε. Εύχομαι σύντομα :)