Θα βοηθούσες ένα αγόρι που κρυώνει;

Θα βοηθούσες ένα αγόρι που κρυώνει; Facebook Twitter
15

Ο νορβηγικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός SOS Children's Villages διεξήγαγε ένα πείραμα, βάζοντας ένα μικρό αγόρι να περιμένει σε μια στάση λεωφορείου φορώντας ελάχιστα ρούχα. Οι αντιδράσεις των περαστικών μπροστά στο θέαμα του μικρού που έδειχνε να παγώνει χωρίς όμως να ζητά βοήθεια, κινηματογραφήθηκαν σαν μέρος της καμπάνιας που προωθεί την έκκληση για βοήθεια και την παροχή ρούχων στα παιδιά πρόσφυγες από τη Συρία.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάριος Αθανασίου: Αποκάλυψε ότι τον χειμώνα δούλεψε στην οικοδομή

It's Viral / Μάριος Αθανασίου: Αποκάλυψε ότι τον χειμώνα δούλεψε σε οικοδομή

« Η εργασία στην οικοδομή πέρα από τη φυσική καταπόνηση και την εργασιακή ανασφάλεια, είναι εκτεθειμένη και στους κανόνες ασφαλείας που πολλές φορές παραβλέπονται » αναφέρει σε ανάρτησή του ο ηθοποιός
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια
Παιδιά σας το λέω εκ πείρας μένω τώρα Νορβηγία και έχω μείνει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Είναι εω μέρει αλήθεια. Αλλά κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι αλήθεια.
εγώ κλαίω πιο πολύ για την στάση του λεωφορείου.. θα έχουμε άραγε ποτέ τέτοιες στάσεις και εμείς? (έλα να βλέπω τα "οχι" να πέφτουν βροχή επειδή δεν στεναχωρήθηκα περισσότερο για το παιδάκι! )