ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Πορείες αλληλεγγύης και ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ υπέρ Νίκου Ρωμανού

Πορείες αλληλεγγύης και ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ υπέρ Νίκου Ρωμανού Facebook Twitter
14

Ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης ζήτησε χθες με δελτίο Τύπου να υπάρξει άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του πελάτη του ο οποίος συνεχίζει για 20η μέρα την απεργία πείνας και πλέον βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Με τους παλμούς της καρδιάς του να φτάνουν τους 170, η ανακοπή δυστυχώς είναι αναμενόμενη όπως κάποιοι ψιθυρίζουν, ενώ θα έπρεπε να το φωνάζουν. Ο Ρωμανός θα χάσει τη μάχη για τη ζωή όχι γιατί είναι αυτοκαταστροφικός, αλλά επειδή κάποιοι τον εξαναγκάζουν να διεκδικήσει μ΄αυτόν τον τρόπο δύο από τα πολυτιμότερα αγαθά του ανθρώπου: Την ελευθερία και τη Δικαιοσύνη."

 

Με αφορμή την συνεχιζόμενη απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να μπορεί να ασκήσει όλα τα δικαιώματα που προβλέπει ο νόμος. Η δημοκρατία δεν εκδικείται ακόμη και αυτούς που δηλώνουν ορκισμένοι εχθροί της".

 

Τις επόμενες μέρες έχουν επίσης προγραμματιστεί δύο πορείες αλληλεγγύης για τον Νίκο Ρωμανό. Η πρώτη μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό προγραμματίζεται για  την Κυριακή 30 Νοεμβρίου με σημείο συνάντησης τα Προπύλαια, στις 4.00 το απόγευμα.  Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Μοναστηράκι πραγματοποιείται η Κεντρική πορεία στην Αθήνα από τη Συνέλευση Αλληλεγγύης .

 

Ελλάδα
14

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ελλάδα / Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Πιο κοντά στον εντοπισμό των δραστών οι αρχές - Πιθανό να υπήρχε και τέταρτος

Τα στοιχεία των ερευνών που μπορεί να «δείξουν» τους δράστες - Το βίντεο με τον εμπρηστή να πλησιάζει την πολυκατοικία του πρώην βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη
THE LIFO TEAM
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΝΙΓΜΟΥ 8ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 58χρονος που κατηγορείται για απόπειρα πνιγμού 8χρονου με μαξιλάρι

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 58χρονος μπήκε στο σπίτι, απείλησε τα δύο παιδιά, χαστούκισε δύο φορές τον 8χρονο και στη συνέχεια πίεσε το κεφάλι του με ένα μαξιλάρι
THE LIFO TEAM