ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Η Beyonce κυκλοφόρησε το videoclip του τραγουδιού από το 50 Shades of Grey

Η Beyonce κυκλοφόρησε το videoclip του τραγουδιού από το 50 Shades of Grey Facebook Twitter
13

Το τραγούδι Haunted το οποίο ακούσαμε στο trailer της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου 50 Shades of Grey, μόλις δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της Beyonce στο Youtube.

Xθες το βράδυ η Beyonce προκάλεσε ακόμη ένα ιντερνετικό buzz, δημοσιεύοντας όλα τα βίντεοκλιπ του άλμπουμ "Beyoncé" στο κανάλι της, ενώ παράλληλα όλα τα τραγούδια έγιναν επιτέλους διαθέσιμα στο Spotify.

Από τα 14 videos ξεχώρισε το Haunted το οποίο έχει ήδη ενθουσιάσει τους εκατομμύρια θαυμαστές του βιβλίου που αδημονούν για την ταινία. Το βίντεοκλιπ εκτυλίσσεται σε ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο και είναι γεμάτο dark ερωτικές σκηνές που μπορεί να σας θυμίσουν το Justify My Love Μadonna ή και το Karmakoma των Massive Attack.

 

Η Beyonce κυκλοφόρησε το videoclip του τραγουδιού από το 50 Shades of Grey Facebook Twitter
Ήδη το Μadonaramma έκανε τις συγκρίσεις και εντόπισε την αντιγραφή από τα βίντεο της Madonna.

 

H Beyonce εμφανίζεται με sexy εσώρουχα και ζαρτιέρες, επιστρατεύει το twerking και μια πλειάδα χορευτών και απλά αφήνει τα υπόλοιπα στο ίντερνετ.

 

13

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το dancefloor ως καταφύγιο: Η μεγάλη επιστροφή της Μαντόνα

Μουσική / Το dancefloor ως καταφύγιο: Η μεγάλη επιστροφή της Μαντόνα

Το «Confessions II» δεν προσπαθεί να επαναλάβει έναν θρίαμβο του παρελθόντος. Χρησιμοποιεί τη γλώσσα των χορευτικών υβριδίων και της προσωπικής μνήμης για να μιλήσει για την απώλεια, την οικογένεια, την επιμονή και τη χαρά του να συνεχίζεις να χορεύεις όταν όλα γύρω σου αλλάζουν.
M. HULOT
Φλόρενς Γουέλς στη LiFO: «Έχω εμμονή με την ελληνική μυθολογία»

Αποκλειστική Συνέντευξη / Φλόρενς Γουέλς στη LiFO: «Έχω εμμονή με την ελληνική μυθολογία»

Οι Florence + The Machine επιστρέφουν στην Αθήνα στις 14 Ιουλίου και η σπουδαία Βρετανή μουσικός μιλά στη LiFO για τη σχέση της με τον μύθο και την ιστορία, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την τέχνη της.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Hyperpop: ο ήχος του ψηφιακού καπιταλισμού

Nothing Days / Hyperpop: Ο ήχος του ψηφιακού καπιταλισμού

Μέσα από το βιβλίο της Ζιλί Ακερμάν, η hyperpop αναδεικνύεται ως το πιο χαρακτηριστικό μουσικό φαινόμενο της διαδικτυακής εποχής, όπου η ποπ, η τεχνολογία και οι νέες ψηφιακές ταυτότητες συναντιούνται και μετασχηματίζονται διαρκώς.
M. HULOT
Γιώργος Κουμεντάκης: «Η δουλειά μου στη Λυρική είναι σαν να γράφω ολημερίς μουσική»

Μουσική / Γιώργος Κουμεντάκης: «Στη Λυρική είναι σαν να γράφω ολημερίς μουσική»

Αφού ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΕΛΣ κέρδισε το δύσκολο στοίχημα να αναβιώσει τη «Μήδεια» του Μινωτή, δοκιμάστηκε στην καβαφικής έμπνευσης περφόρμανς «Τόσαις φοραίς τόσο κοντά να είμαι» την οποία επιμελήθηκε μουσικά. Εμείς τον ρωτάμε για όλα.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

13 σχόλια
"Το Haunted είναι ίσως ένα από τα πιο sexy βίντεο που έχει γυρίσει ποτέ."Όπερ μεθερμηνευόμενο εστί:Η Μπιγιονσέ μάς δείχνει πάλι τον κώλο της. Μερικές επαναλήψεις ακόμα και θα γίνει και θέμα στις πανελλήνιες.
Εγώ πάλι βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο ασπρίζει η Beyonce. Ωραία πρότυπα για τους αφροαμερικανούς. Γίνετε λευκότεροι για να γίνετε πιο αποδεκτοί.